Întâlnire de ultimă oră între liderii coaliţiei, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu. Şefii PSD şi ALDE s-au întâlnit în biroul şefului Camerei Deputaţilor pentru a pune la punct ultimele detalii în privinţa moţiunii de cenzură. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat în direct la România TV că textul moţiunii este gata şi că aceasta îl va dărâma pe Grindeanu fără probleme.

“Textul moţiunii este finalizat. E unul extrem de dur. Nu trebuie să se mai întâmple asta. Statul paralel prin interpuşi nu mai trebuie să pună mâna pe putere”, a tunat Ştefănescu.

Liderul PSD a anunţat că se vor lua măsuri dure asupra lui Ponta şi Grindeanu şi că se vor schimba şi mai multe legi după ce această moţiune va trece. “Îi transmit personal lui Victor Ponta că aceeaşi jurişti importanţi şi inteligenţi care au lucrat la această moţiune au fost cei care i-au făcut şi lui textele când era premier. Pentru uzurparea asta de calităţi vor fi şi urmări. S-au jucat cu puterea o săptămână. Plângeri penale, dar şi modificări de lege ca să nu se mai întâmple niciodată aşa ceva”, a mai spus Ştefănescu.