Vânzarea clubului de fotbal Dinamo e mai aproape ca oricând. Adrian Thiess, cel care intermediază vânzarea clubului din Ștefan cel Mare, va pleca marți în Dubai pentru a discuta cu investitorul arab.

Contactat de GSP.ro, Thiess a confirmat plecarea în Dubai, însă n-a vrut să ofere mai multe amănunte. Alături de el, la negocieri se vor afla Ralph Oswald Isenegger, avocat-impresar și apărător al oligarhilor din spațiul ex-sovietic, și fondul de investiții din Anglia.

Nervi din cauza pretențiilor lui Negoiță

Surse din anturajul lui Thiess susțin că omul de afaceri a făcut o criză de nervi și a spart cu o scrumieră ușa de geam din sala de consiliu, după o discuție telefonică avută la prânz cu o persoană al cărei nume nu l-am aflat încă.

Se pare că această discuție aprinsă ar fi pornit după ce Thiess a aflat că există scurgeri de informații din interiorul lui Dinamo către presă. Mai exact, acesta s-a enervat teribil când a citit în Fanatik faptul că Ionuț Negoiță a ridicat prețul clubului Dinamo la 14 milioane de euro față de cele 5 milioane cât cerea până acum.

Mai mult, după ce Thiess a țipat timp de 30 de minute în biroul său, secretarele acestuia din anticameră au preferat să se retragă, iar firma de pază angajată a restricționat accesul la etajul biroului personal.

Cu toate acestea, Thiess își dorește un acord tripartit între Negoiță, Badea și investitorul arab.

Totuși, din informațiile GSP, masonul e gata să iasă în media și să anunțe pretențiile lui Negoiță în cazul în care patronul lui Dinamo va forța oficial o altă sumă mai mare decât cea pe care o cerea inițial.

Întâlnire de ultimă oră între Badea și Thiess

Sursele GSP au dezvăluit însă că în noaptea de luni spre marți Thiess a avut o întâlnire de peste două ore cu Nicolae Badea căruia i-a dezvăluit numele investitorului din Dubai și planurile exacte pe care acesta le are cu Dinamo. În plus, Badea l-a mandatat pe Thiess pentru a negocia în termenii inițiali vânzarea clubului. Negocierile vor începe joi seară.

3.500.000 €

e datoria pe care Negoiță o are la Badea, pentru acțiunile cumpărate de la acesta