Showbiz, Stiri

Însuraţi sau divorţaţi, aceşti bărbaţi celebri nu renunţă la noi cuceriri!

Patru vedete din România care nu se plictisesc să repete magicul cuvânt: “Da”

calin-popescu-tariceanu-cu-noua-sotie

Au vrut să renunțe la burlăcie, însă atunci când s-au văzut așezați la casa lor verigheta a început să-i “strângă” și au renunțat. Ilie Năstase, Ștefan Bănică Junior, Călin Popescu Tăriceanu și Marcel Toader sunt doar câțiva dintre bărbații celebri din România care au încercat mirajul căsătoriei de mai multe ori.

Călin Popescu Tăriceanu ocupă primul loc în topul bărbaților care au spus de cele mai multe ori “DA”. Fostul premier s-a căsătorit în vara acestui an pentru a cincea oară cu Loredana Moise, artist plastic. Tăriceanu a divorțat de cea de-a patra sa soție, Ioana, în toamna anului 2011. Celelalte trei femei care l-au mai făcut pe fostul premier să creadă în taina căsătoriei sunt: Livia, fiica ambasadorului Simion Constantin Valeriu Georgescu, Cornelia Trantescu. Identitatea primei soții a politicianului nu a fost nicând dezvăluită. Aceștia s-au căsătorit pe la mijlocul anilor 70, la scurt timp după terminarea facultății.

5-2

Ilie Năstase este se află pe locul doi în topul căsătoriilor. Fostul tenismen a făcut marele pas de trei ori, iar în curând urmează să-i jure credință veșnică lui Brigitte Sfăt. Năstase s-a căsătorit prima dată în 1972 cu prințesa dominique Grazia. A doua soție a acestuia a fost Adelaide Alexandra King, cu care a fost însurat timp de doi ani. Amalia Năstase a fost cea care l-a dus la altar pentru a treia oară pe tenismen, însă se pare că nici de data asta n-a fost cu noroc.

5-1

Marcel Toader este un alt veșnic îndrăgostit, pe care fiecare femeie din viața lui a încercat să-l convingă că ea este aleasa. Până în prezent, afaceristul a mers să-și unească destinul în fața lui Dumnezeu doar cu două femei, amândouă celebre și frumoase. Prima soție a acestuia a fost cântăreața Anamaria Ferentz, iar cea de-a doua prezentatoarea Kanal D Gabriela Cristea. Amândouă despărțirile au fost urmate de replici dure atât din partea soțiilor dezamăgite, cât și din partea bărbatului.

5

Ștefan Bănică Jr. şi-a câştigat reputaţia de crai datorită relaţiilor mediatizate pe care le-a avut de-a lungul timpului. Soţiile sale oficiale, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, sunt doar două dintre cele şapte femei despre care publicul a ştiut că i-au oferit dragoste lui Bănică sau despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu el. În prezent, Lavinia Pârva este femeia care speră să-l “cumințească” pe Bănică și să fie cea care va închide lista cuceririlor.