IT&C, Stiri

INSTAGRAM pierde din milioanele de utilizatori

INSTAGRAM pierde din milioanele de utilizatori 

blankInstagram este un serviciu fotografic folosit de catre Facebook. Acest serviciu a fost folosit pana in decembrie 2012, de peste 16,35 de milioane de utilizatori. Din cauza unor noi clauze de confidentialitate, exprimate eronat si inteles gresit de catre utilizatori, a determinat ca numarul utilizatorilor sa scada pana la 8.42 de milioane, conform datelor de pe 2013.


Utilizatorii serviciului Instagram au inteles ca administratorii vor folosi pozele persoanelor in scop publicitar, ba chiar si informatii despre conturile lor, cate like-uri au, share-uri. etc. Din acest motiv Instagram a pierdut zeci de milioane de utilizatori. Pe de alta parte reprezentantii serviciului au declarat ca totul a fost doar o eroare de comunicare si ca probabil nu s-au exprimat pe intelesul tuturor. 


Intentionam sa revizuim noile termene si conditii de functionare si ne dorim sa experimentam cu un tip inovativ de advertising care pare potrivit pentru Instagram. In schimb acest lucru a fost interpretat gresit, si s-a inteles ca noi urmeaza sa va vindem fotografiile fara niciun fel de compensatie. Acest lucru nu este adevarat si este greseala noastra ca limbajul folosit de noi in noile termene si conditii de functionare au fost interpretate intr-un mod eronat. Pentru ca totul sa fie clar, nu intentionam sa va vindem fotografiile. Momentan lucram la revizuirea limbajului folosit in politica de confidentialitate pentru a fi siguri ca acest lucru este clar inteles.”, a fost declaratia celor de la INSTAGRAM.

blank