Showbiz

„Inspirată de Dumnezeu”, Bahmu şi-a lansat prima colecţie de modă

 

La nici două luni de la deschiderea propriului atelier de modă care-i poartă numele, „Bahmu Atelier”, iată că Adriana şi-a lansat prima colecţie de haine, de care e foarte mândră.

Bahmu atelierAceastă afacere îi rotunjeşte serios veniturile, căci, într-un timp foarte scurt, deja îi bat la uşă multe femei care vor să se îmbrace elegant, cu bani puţini.

„Eu cochetam de mult timp cu ideea de a face haine, însă acum a fost un moment potrivit. Acum a venit timpul să-mi pun în aplicare visul, acela de a face şi haine. Creaţiile şi ideile sunt ale mele, sunt inspirată de Dumnezeu, am şapte persoane în atelier care lucrează pentru mine şi pentru asociata mea Camelia Enciu şi zic eu că ne descurcăm foarte bine. Facem modă ca hobby, şi eu, şi Camelia, deoarece amândouă ne vedem în continuare de meseriile noastre, a mea, de prezentatoare TV la Antena 2, a Cameliei, aceea de make up artist”, a declarat Bahmuţeanu în presă.

Adriana Bahmuţeanu şi-a pus afacerea pe picioare într-un timp scurt şi are deja cliente care îi intră pe uşă în fiecare zi, pentru a-i comanda câte o ţinută, chiar şi două, căci nota de plată nu sperie pe nimeni.

Vedeta spune că face haine pentru toate ocaziile şi că cea mai ieftină ţinută, cu tot cu accesorii, costă 150 de lei. Maximum atins până acum are o valoare de 1.500 lei.

Comenzile pe care le primeşte sunt de minim 500 de lei, astfel că îi ajung banii şi pentru angajaţi, şi pentru materiale, şi îi rămâne şi ei câte ceva, a spus încântată Bahmu.

 

 

blank
blank