Showbiz, Stiri

Insistent! Boureanu scapă greu de Pelinel

Cererea de divorţ a fost anulată de magistraţi!

 Boureanu

Cristian Boureanu (41 de ani) şi Valentina Pelinel (33 de ani) vor să pună punct căsniciei de şapte ani, dar judecătorii le-au cam încurcat ploile. Cererea de separare depusă luna trecută de politician la Judecătoria sectorului 6 a fost anulată. El însă nu vrea să dea înapoi şi o ia de la capăt cu actele.

Pentru că din căsnicia lor de şapte ani nu rămăsese mai nimic, Cristian Boureanu s-a decis, la începutul lunii aprilie, după ce a aşteptat-o în zadar pe Pelinel să revină din America, să depună actele de divorţ.

Şi-a anunţat consoarta telefonic de intenţia sa, a postat un anunţ în acest sens pe un site de socializare, aşa cum se practică acum, şi a depus la Judecătoria sectorului 6 o cerere standard. Soluţia a venit chiar la primul termen, ieri, de care Boureanu uitase cu desăvârşire. Când tot românul petrecea sărbătoarea muncii la grătar, completul de judecată i-a anulat cererea de divorţ politicianului pentru că el sau avocata sa a uitat să depună alte câteva acte la dosar.

I s-a mai oferit totuşi un termen de alte 15 zile pentru a relua procedura, în cazul în care îşi menţine solicitarea. Cristian Boureanu s-a arătat consternat de soluţie, după ce a aflat rezultatul. “Nu ştiu despre ce este vorba, eu nici nu ştiam că azi lucrează tribunalul (n.r.- ieri). Avocata mea se ocupă de divorţ. Eu nu sunt omul care să mă răzgândesc. Am luat o hotărâre şi o voi respecta. Bineînţeles că voi divorţa. Chiar acum o s-o sun pe avocata mea să o întreb ce se întâmplă. Nu vreau să mai dau declaraţii despre acest subiect. Eu sunt un om care îşi respectă cuvântul şi deciziile luate. Nu e cale să mă răzgândesc”, a declarat Boureanu în presa mondenă.