Necenzurat, Stiri

Inovaţie! S-a inventat prezervativul electric!

Cei care l-au testat spun că oferă o plăcere deosebită în timpul actului sexual

sex 1

Deşi sunt foarte utile pentru contracepţie şi prevenirea bolilor cu transmitere sexuală, prezervativele sunt deseori criticate pentru că reduc plăcerea pe care o simt partenerii în timpul actului sexual. Doi studenţi din Statele Unite spun că au găsit o soluţie pentru acest impediment.

Firaz Peer şi Andrew Quitmeyer, de la Georgia Tech’s Digital Media Program au realizat un prototip al unui prezervativ electric.

prezervativ

Poreclit Ţiparul Electric, acest prezervativ va transmite mici impulsuri electrice în interior, ducând la o creştere a gradului de plăcere pentru ambii parteneri.

Impulsurile sunt trimise prin electrozi şi pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi sau programate prin intermediul unui soft de calculator. Cei doi tineri pot să-l adapteze astfel încât să poată fi controlat şi în funcţie de frecvenţa respiraţiilor.

sex

Prezervativul a fost testat şi voluntarii l-au declarat „plăcut, confortabil şi excitant”. Sistemul este sigur, cantitatea de curent electric fiind foarte mică.

Peer şi Quitmeyer vor acum să strângă aproximativ 10.000 de dolari pentru a putea lansa pe piaţă acest proiect.

Daca pana acum protectia si placerea in timpul actului sexual nu faceau front comun, noua inventie propune o schimbare in ceea ce priveste viata sexuala.