Showbiz, Stiri

Inna şi-a scos sânii la înaintare, în cel mai nou clip al ei!

Cât e de sexy în această ipostază în care n-aţi mai văzut-o până acum

Inna

Artista si-a dorit sa le faca un cadou celor 10 milioane de fani de pe Facebook care s-au alaturat paginii ei, dar si fanilor din intreaga lume, odata cu ziua ei de nastere.

De altfel, fanii din Guadalajara au fost cei care au vazut in premiera videoclipul aseara in cadrul concertului sustinut de Inna in fata a 16 000 de oameni, un show sold out, cu o atmosfera incredibila.

Videoclipul a fost regizat de Barna Namethi, iar DoP John Perez, care a lucrat cu artisti precum Rihanna, Jay-Z, Alicia Keys, Lady Gaga, Beyonce, Coldplay, Eminem, Kanye West.

Inna1

Filmarile au avut loc la finalul lunii august in Bucuresti cu Inna si la inceputul lui septembrie in Miami cu Yandel.

“Ma bucur sa impartasesc cu fanii mei din intreaga lume videoclipul piesei ‘In Your Eyes’ exact cand pagina mea de Facebook a ajuns la 10 milioane de fani, astazi, de ziua mea. Le multumesc pentru sustinerea si iubirea lor. Este un videoclip la care am muncit mult cu totii si vreau sa le multumesc lui Barna si echipei lui, lui John Perez si colegilor mei de la Global Records. De asemenea, colaborarea cu Yandel este inca un vis implinit si nu am cuvinte sa spun cat sunt de fericita”, spune Inna.