Showbiz, Stiri

Inna se poate bucura de iubitul ei, fără rezerve

Ştefan nu mai este interesat de nici o altă femeie!

  Inna 5

De cand s-a impacat cu Inna, iubitul artistei are mare grija sa respecte promisiunea facuta. Dupa ce a calcat stramb de mai multe ori, acum Lucian Stefan evita femeile pe cat posibil. In timp ce ea canta peste hotare, el iese in oras numai cu prietenii.

Povestea de dragoste a Innei si a lui Lucian Stefan incepe in urma cu mai bine de 11 ani, pe vremea cand nici unul dintre cei doi nu era atat de cunoscut. Din pacate, insa, relatia lor a fost presarata cu numeroase infidelitati din partea acestuia, asa ca in vara anului trecut, artista a ales sa isi continue viata singura.

Dupa despartire, Lucian a facut eforturi supraomenesti pentru a o intoarce pe vedeta in bratele sale si, pana la urma, a si reusit. Insa, numai dupa ce i-a promis ca nu va mai calca stramb niciodata. La jumatatea lunii martie a acestui an, Inna s-a intors in vila din Cernica, unde locuiesc impreuna de cativa ani.

Inan7

Desi multi s-ar fi asteptat ca iubitul vedetei sa-si calce curand cuvantul dat, iata ca acesta si-a invatat lectia.Dupa ce a facut eforturi supraomenesti pentru a o recuceri pe Inna, Lucian nici nu mai vrea sa auda de femei si le evita pe cat posibil.

Ca o dovada a faptului ca isi tine cuvantul dat frumoasei sale iubite, acesta iese in oras doar cu prietenii… barbati. In Saptamana Mare, in timp ce Inna sustinea un concert in strainatate, Lucian a fost surprins intr-un club de fite din Bucuresti. Surpriza insa. Daca de obicei era inconjurat de prezente feminine cu fuste scurte, de data aceasta, tanarul si-a facut de cap cu baieti si cateva pahare de alcool.

Inca de la inceputurile carierei sale artistice, Inna a incercat sa pastreze discretia asupra vietii sale private. Artista a preferat sa nu ofere interviuri despre relatia cu Lucian Stefan, vorbind doar despre proiectele sale profesionale. Nici acum, cand se pare ca s-a intors din nou in bratele lui, focoasa bruneta nu a vrut sa confirme acest lucru, pastrandu-si atitudinea extrem de discreta.

blank
blank