Inna
Showbiz

Inna s-a izolat într-o casa. Unde a dispărut vedeta

Inna a stat 16 zile izolată într-o casă. Aceasta nu putea să părăsească încăperea. Motivele izolării nu țin de Covid-19. Vedeta s-a refugiat dintr-un motiv incredibil.

Ce face în izolare

Interpreta se implică activ în filmările celui de-al doilea sezon al showului „Dance Queen’s House”. Inna a stat două săptămâni într-o casă cu mai mulți producători și autori.

Procesul de creație a fost filmat de o echipă specială. Proiectul „Dance Queen’s House” va fi alcătuit din opt episoade și va fi difuzat o dată la două zile pe canalul de YouTube al artistei.

”Mi-am propus să mă distrez, să mă bucur de muzică, de prietenie, la fel ca în primul sezon, alături de echipa mea și de oamenii dragi care sunt cu mine în Dance Queen’s House. Stați cu mine pe canalul meu de YouTube pentru opt episoade cu multă distracție, pe ritmurile unor piese noi de pe viitorul meu album”, a mărturisit INNA.

Inna a fost înlocuită de la Masked Singer România, iar la masa detectivilor a venit o nouă personalitate. Irina Rimes a înlocuit-o pe cântăreață și a stat alături de Horia Brenciu, Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan.

Inna se pare că a lipsit de la masa detectivilor Masked Singer, iar Irina Rimes a fost cea care i-a „furat” locul. Artista a fost „răpită” de una dintre măștile din concurs, iar detectivii trebuie să se zbată să o elibereze.