International, Stiri

Inna a făcut senzaţie în Mexic şi Chile!

Succes! A cântat în faţa a 100.000 de oameni!

Inna

Inna a sustinut toamna aceasta cel de-al cincilea turneu in Mexico, dar si in Chile, turneul fiind unul de mare amploare, cuprinzand cateva orase mari si show-uri mari precum “Telehit” sau “40 Principales”, la ultimul Inna cantand in fata a 100 000 de oameni.

Cel mai mare concert sustinut de Inna in America de Sud a fost in cadrul evenimentului anual sustinut de radio-ul “40 Principales”, acolo unde artista a cantat in fata a peste 100.000 de personae. Inna a cantat pe aceeasi scena pe care au urcat si Reik, Yandel (cu care deja are colaborari pentru piesele “Dame Tu Amor” si “In Your Eyes”) si celebra trupa Garbage.

inna2

In cadrul turneului din America Latina, artista a sustinut concerte in Torreon, Monterrey, Guadalajara, Mexico City, San Luis Potosi, Durango si in Chile.

Show-ul din Guadalajara a avut loc cu o zi inainte de ziua de nastere a Innei, prilej cu care artista le-a facut o surpriza fanilor si a lansat in premiera videoclipul celui mai recent single – “In Your Eyes”, o colaborare cu Yandel, care a acumulat 13 milioane de vizualizari pe YouTube pana in acest moment.

In cadrul sesiunii de autografe din Mexico City, au participat peste 1500 de fani. Pentru acest turneu, tinutele Innei au fost lucrate impreuna cu ID Sarrieri si 109.

blank