Inna
Showbiz

Inna, apariție incendiară de la plajă. A renunțat la sutien, iar bikinii sunt aproape invizibili

Inna, apariție incendiară de la plajă. A renunțat la sutien, iar bikinii sunt aproape invizibili. Inna nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România, și nu numai. Ei bine, are un succes colosal pe plan profesional, însă recent a luat o scurtă pauză pentru a se bucura la cote maxime de o vacanță binemeritată. Și-a delectat fanii cu numeroase imagini din destinația de lux aleasă, însă una dintre ele a intrat în atenția tuturor, mai ales că ținuta ei era aproape inexistentă!

Inna știe să profite de puținul timp liber pentru a se relaxa pe cinste, astfel că și-a luat iubitul și au plecat împreună într-o destinație de lux. Așa cum bine știm cu toții, artista este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde se bucură de o mare comunitate de fani, așa că nu a putut să nu le arate cât de frumoasă este locația aleasă, dar și ce siluetă demnă de invidiat are.

Inna

Inna, apariție incendiară de la plajă

Inna se mândrește cu o siluetă impecabilă, pe care și-o expune ori de care ori are ocazia. De cele mai multe ori optează pentru ținute sumare și extrem de sexy, însă de data aceasta a întrecut orice așteptare. Pentru o zi de plajă, artista nu doar că a ales un costum de baie minuscul și decupat, ci ulterior a rămas doar în bichinii, renunțând astfel la sutien.

A renunțat la sutien, iar bikinii sunt aproape invizibili

Nu, nu s-a sfiit absolut deloc, ba chiar a ținut să imortalizeze momentul, așa că s-a lăsat fotografiată de către iubitul ei. Ce-i drept, priveliștea era una minunată, fiindcă marea se vedea în larg, însă silueta demnă de invidiat a artistei a cucerit toate privirile, mai ales ale urmăritorilor și fanilor de pe Instagram. Multe persoane au ținut să o complimenteze pentru curajul de a se afișa așa și a ignora comentariile răutăcioase, dar și pentru frumusețea de care dă mereu dovadă.

Cum reușește Inna să se mențină în formă

Inna se bucură de forme voluptoase și un corp demn de invidiat, cum multe femeie își doresc să aibă. Ei bine, pentru a arăta așa, artista face destul de multe sacrificii. În primul rând, nu uită să facă sport, iar de mai mulți ani a devenit vegetariană. Nu mai consumă carne de o vreme de timp, însă a recunoscut că mai sunt momente uneori când mănâncă pește și fructe de mare. De asemenea, cântăreața are și un stil de viață sănătos, bazat pe fructe și legume.

Nu mai mănânc carne, doar din când în când pește și fructe de mare. Nu am mai simțit nevoia să mănânc deloc. Mănânc fructe, legume, beau fresh-uri, smoothie-uri, mănânc salate. Și, din când în când, mănânc burger vegetarian sau sushi.’, a declarat Inna, în 2018.

Sursă foto: Facebook / Instagram

blank