Inna
Showbiz

Inna a devenit vegană: „Mă simt foarte bine cu mine însămi”. Ce trucuri o ajută să se mențină într-o formă impecabilă, la 37 de ani

La început de an, Inna a încins internetul cu câteva imagini în care apare în costum de baie, din timpul vacanței în Egipt. Și-a etalat abdomenul plat și picioarele tonifiate, pozând fără inhibiții și pic de machiaj. Nu doar antrenamentele în sala de fitness o ajută să aibă un corp de invidiat, ci și dieta vegană pe care a adoptat-o de ceva timp.

Încă de la începutul carierei, Inna s-a remarcat nu doar prin talentul muzical, ci și prin atuurile sale fizice. La 37 de ani, putem spune că este în cea mai bună versiune a ei, datorită atenției pe care o acordă imaginii și stilului de viață. Artista merge regulat la antrenamente în sala de fitness, la masaje anticelulitice, respectă un program de odihnă și stă departe de produsele de origine animală. Dincolo de toate acestea, crede că timpul petrecut cu oamenii dragi îi aduce echilibru în viață.

Inna

Inna a devenit vegană

Aflată recent într-o vacanță în Egipt, Inna a publicat mai multe fotografii în costum de baie, ce au stârnit reacții puternice din partea urmăritorilor. A optat pentru un costum compus din două piese, etalându-și trupul tonifiat, și a accesorizat look-ul cu o șapcă de baseball, câteva lanțuri subțiri, un ceas și un inel supradimensionat.

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie’, a povestit Inna.

Cum se menține Inna în cea mai bună formă

O imagine impecabilă presupune și sacrificii pe măsură, de aceea Inna merge regulat în sala de forță și este atentă la alimentație. Fiind vegană, a renunțat complet la produsele de origine animală, dar nu a făcut o obsesie din greutatea ei și număratul caloriilor.

„Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte (pentru că, din fericire, au reînceput) și o parte din zi sunt pe drum, apoi merg la hotel, la soundcheck, mă odihnesc puțin și apoi mă pregătesc de show. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme’, a mai spus Inna pentru ViVA!.

Sursa foto: Facebook

blank