Actualitate, Featured

Ingrid Mocanu isi da cu parerea despre scandalul interceptarilor DNA

Ingrid Mocanu Avocata reacționează în scandalul interceptărilor din sediul DNA Oradea, avertizând coaliția de guvernare PSD-ALDE că va sfârși prin a înfunda pușcăriile dacă nu se trezește la timp. Potrivit lui Mocanu, înregistrările cu procurorii din Oradea sunt unele repetitive, care s-au întâmplat la toate parchetele. Așa s-au obținut „rezultatele” DNA de 90%, atrage atenția Mocanu, precizând că în realitate doar maxim 10% din dosare erau reale.

Ingrid Mocanu isi da cu parerea despre interceotarilor din DNA :

Înregistrările cu procurorii din Oradea sunt unele repetitive, care s-au întâmplat la toate parchetele.
Toți judecătorii care nu au putut fi șantajați cu nimic au fost înspăimântați cu fabricarea unor dosare.
Așa s-au obținut ”rezultatele” DNA, acele condamnări demne de raportat la nivel internațional, de 90%.
În realitate, doar maxim 10% din dosare erau reale (deși eu încă nu am văzut vreunul, dar sper să fie măcar atât), restul erau niște propoziții aruncate pe o hârtie de niște oameni fără Dumnezeu.

Ingrid Mocanu isi da cu parerea despre interceotarilor din DNA :

Poate singurele dosare în care să mai fie ceva brumă de probe să fie cele cu interceptări pe siguranță națională… dar acolo probele sunt obținute nelegal, pe protocoale secrete.
Așadar, dosarele DNA sunt fie fără probe, fie cu probe obținute nelegal. Acesta este motivul pentru care s-au oprit, fiind în pauză: așteaptă vremuri mai bune pentru a reporni fabrica de invenții.
Alianța de guvernare va sfârși prin a înfunda pușcăriile dacă nu se trezește la timp. Tudorel – Aburel, Pompierul Națiunii, cel care a fost în comisia de doctorat a Luluței și care a făcut opinie separată, în calitate de judecător CCR, considerând că legile Big Brother sunt minunate, va fi bine – merci și își va mai atârna o nouă robă în dulap… și va încasa în continuare peste 700.000 de lei pe an.
Bravo, aleși, sunteți grozavi!”, scrie Mocanu pe Facebook.

blank