Florin Piersic
Showbiz

Informaţia dimineții despre Florin Piersic! Nimeni nu credea că se va întâmpla: Mă duc…

Florin Piersic este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi. Celebrul artist a reușit să cucerească inimile multor femei și se pare că reprezentantele sexului frumos continuă să-l considere încă un bărbat atrăgător. Ce s-a aflat în urmă cu puțin timp în emisiunea ”La Măruță”?

Dezvăluire neașteptată făcută de Lili Sandu. Acesta a reușit să provoace un val de uimire chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță. Invitată împreună cu colegii ei de la ”Vorbește Lumea” – Shurubel și Bogdan Ciudoiu – în emisiunea ”La Măruță”, Lili Sandu a făcut o mărturisire care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Aceștia au fost nevoiți să treacă proba cu sosurile iuți. Contrar așteptărilor, nu Cătălin Măruță a adresat întrebările. Invitații au fost îndemnați să-și scrie unul altuia câte două întrebări.

Lili Sandu a spus care este cel mai sexy bărbat din România

Lili Sandu a primit de la Bogdan Ciudoiu o întrebare la care a oferit un răspuns ce a uimit pe toată lumea. ”Care este cel mai sexy bărbat din România?”, a fost întrebarea adresată lui Lili Sandu. Acesta a oferit o replică care a luat pe toată lumea pe nepregătite. Acesta l-a indicat pe marele actor Florin Piersic inițial, după care pe Sebastian Stan.

”Am zis Florin Piersic pentru că… da. (n.r. – citește întrebarea) Care este cel mai sexy bărbat din România?

Am zis Florin Piersic pentru că fiecare înțelege sexy prin… eu înțeleg sexy prin inteligență, dar am zis că ziceți că mă duc prea departe, am zis să vă dau două variante. Sunteți mulțumiți?”, a spus Lili Sandu în emisiunea ”La Măruță”.

Bărbatul cu 12 ani mai tânăr cu care are o relație

Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu prezintă în această formulă ”Vorbește Lumea” din septembrie 2022. Artista a înlocuit-o pe Adela Popescu. Înainte de a modera emisiunea de pe Protv, toți trei aveau alte ocupații. Shurubel și Bogdan Ciudoiu erau prezentatori la radio. În schimb, Lili Sandu era cunoscută publicului doar ca actriță și artistă.

În ceea ce privește viața personală, Lili Sandu se află de șapte ani într-o relație cu un bărbat cu 12 ani mai tânăr. Acesta este Silviu Țolu. Cei doi au și un fiu. La un moment dat, ea a vorbit și despre diferența de vârstă din cuplu.

”Bineînțeles că, atunci când am aflat, primul gând a fost: „oare ce va spune lumea? Apoi, eu am crezut că este o diferență prea mare, dar asta fără să port o discuție cu el. Însă ne-am dat amândoi seama că nu simțeam deloc această diferență de vârstă. Ba chiar el dădea dovadă de o mai mare maturitate în anumite situații.

Așa că am decis să nu ne gândim ce vor spune vecinii, oamenii. O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți, știau doar familiile noastre. El locuia la New York, a mai făcut un drum pentru a-și rezolva lucrurile, și apoi am revenit amândoi”, a declarat Lili Sandu.

blank