Actualitate, Stiri

ÎNFIORĂTOR! Ce metode avea pentru a tortura femeile?

Dezvăluiri incredibile despre torţionarul Vişinescu care aplica tehnici speciale în schingiuirea femeilor.

visinescu1Opinia publică a reacţionat la violenţa incredibilă a lui Alexandru Vişinescu, vie şi astăzi după cum s-a văzut la filmarea de pe stradă realizată în urmă cu câteva zile.

Dezvăluirea chipului unuia dintre cei mai cruzi torţionari pe care i-a avut România în anii ’50 a dat o formă umană, aproape simbolică, a atrocităţilor petrecute în închisorile comuniste.

Lucia Hossu Longin, autoarea documentarului „Memorialul durerii”, a vorbit despre metoda de lucru a lui Vişinescu, povestind cum „talentul” de torţionar al lui Vişinescu căpătase un asemenea „rafinament” încât ajungea până la pedepsirea femeilor deţinute politic prin torturi aplicate în zonele intime.

„Vişinescu este unul dintre cei mai mari torţionari ai României. În istoria penitenciarelor politice, el figura ca singurul care a torturat femei, adică le-a schingiuit în locuri sensibile. Era renumit pentru asta. Pe lângă că a făcut ce a făcut la Râmnicu Sărat, în plus de asta, a mutilat femei, a omorât femei, a făcut lucruri groaznice. Pur şi simplu, le agresa în zona genitală, deci le tortura în acest mod”, a declarat cunoscuta realizatoare de televiziune Lucia Hossu Longin.

blank