Megan Fox
Showbiz

Inelul de logodnă al lui Megan Fox a fost conceput să o rănească dacă îl scoate. „Benzile sunt de fapt niște spini”

Machine Gun Kelly a vorbit despre inelul de logodnă personalizat, pe care i l-a oferit lui Megan Fox, dezvăluind că acesta este conceput să o rănească dacă încearcă să-l scoată.

Rapperul, pe numele său real Colson Baker și celebra actriță au fost prezenți la sfârșitul săptămânii trecute la o prezentare de modă din Milano, unde Kelly, în vârstă de 31 de ani, a declarat că inelul din două pietre prețioase pe care i l-a oferit iubitei sale are „benzile formate din spini”, care o vor răni dacă încearcă să îl scoată.
Megan Fox
„Dacă încearcă să-l dea jos, doare”, a mărturisit muzicianul, glumid: „Dragostea este durere!”. Kelly a continuat să vorbească despre pietrele de pe inel: „Este un smarald columbian pur, fără tratament. A fost doar sculptat în lacrimă, direct din mină. Conceptul este că inelul se poate desprinde pentru a face două bijuterii. Când sunt împreună, ele sunt ținute la un loc de un magnet și formează o inimă. Știu că tradiția este un singur inel, dar l-am proiectat să fie două: smaraldul, piatra ei de naștere, și diamantul, piatra mea de naștere, așezate pe două benzi magnetice de spini care se unesc ca două jumătăți ale aceluiași sufletul formând inima care reprezintă iubirea noastră”, a spus acesta.

Designerul bijuteriei, Webster, a declarat că: „Prin folosirea magneților îngropați în aur, inelele sunt atrase unul de celălalt și stau perfect împreună pe deget. Este un detaliu modern și destul de extraordinar.”

Deși Webster nu a dezvăluit costul inelului de logodnă al lui Maghan Fox, experții în diamante estimează că ar putea valora până la 500.000 de dolari.

„Se pare că fiecare piatră prețioasă are 7 carate, ceea ce ar face ca inelul să fie evaluat la aproape 500.000 de dolari. Angajarea unui expert precum Stephen Webster pentru a perfecționa inelul personalizat a fost o mișcare inteligentă și atentă pentru a stăpâni cu adevărat piesa”, a spus Sahar Manley, proprietarul etichetei de bijuterii Camilla Seretti.

Megan Fox, despre Machine Gun Kelly: „A-l iubi pe el este ca și cum ai fi îndrăgostită de un tsunami”
Relația dintre cei doi este „una pe care o trăiești o dată în viață”, după cum a explicat Fox. Megan a acordat un interviu pentru revista Nylon a cărei copertă i-a fost dedicată rapperului devenit rocker și a mărturisit că între ei există „o conexiune de proporții mitice”.

La rândul său, Kelly, pe numele real Colson Baker, a declarat: „Dragostea nu este încurajată în aceste vremuri, ba trăim chiar opusul. Totul acum înseamnă izolare, dezumanizare, separare”. „În capul tău există ideea că ești acest rock star, că roiesc multe femei în jurul tău. Așa că atunci când găsești pe cineva care să te poată scoată de pe această bandă rapidă, care se asigură că ești în siguranță pentru că altfel în orice minut te poți prăbuși … sunt fericit ca se poate evolua în acest sens”.

Nu este prima oară când Kelly face referire la aceste tendințe de autodistrugere, el dezvăluind și înainte că se droga și consuma alcool până să o cunoască pe Fox.