International, Stiri

Inedit! Kanye West a găsit ce cadou de nuntă să-i facă starletei Kim Kardashian!

Viitoarea mireasă va primi un lanţ de zece restaurante fast-food

burger_king

Rapperul Kanye West îi va cumpăra logodnicei sale, vedeta de televiziune Kim Kardashian, cu care se va căsători în luna mai, zece restaurante din franciza Burger King din Europa, ca dar de nuntă.

“Ca întotdeauna, Kanye are o concepţie neconvenţională când îi face cadouri lui Kim. El ştie că industria fast-food este de încredere şi profitabilă, în plus Burger King este un lanţ internaţional, prin urmare că este o idee perfectă pentru Kim. Kanye vrea să îi cumpere zece restaurante din Marea Britanie, Italia şi Franţa, transformând-o pe Kim într-o femeie de afaceri internaţională”, a declarat o sursă pentru publicaţia The Daily Star.

Kanye West, care deţine câteva restaurante Fatburger în Chicago, prin intermediul companiei sale, KW Foods LLC, ar dori ca logodnica sa să renunţe la reality show-ul “Keeping Up With the Kardashians”, care este difuzat la televiziunea americană E!, şi să înceapă o carieră de succes în afaceri, informează femalefirst.co.uk.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care s-au logodit în octombrie 2013, se vor căsători pe 24 mai, la Paris.

Kim Kardashian şi Kanye West, a căror relaţie a început în 2012, sunt părinţii unei fetiţe, North, născută la jumătatea lunii iunie 2013.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, “Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. “Watch the Throne”, album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este “Yeezus”, lansat în iunie 2013.