Featured, Life

Inedit! Iată în ce mod bizar i-a dat jos jartiera miresei sale, la nuntă, un mire de profesie mecanic auto

La o nunta mirele şi-a surprins inivtaţii cu un gest pe care îl face des la locul de muncă, dar care nu se potrivea şi în contextul nunţii. Bărbatul este mecanic auto şi nu s-a dezis de practicile meseriei.

În timpul mementului celebru de la nuntă, când mirele îi dă jos jartiera miresei cu dinţii, bărbatul a apărut cu un cărucior pentru service auto. Cu ajutorul căruciorului, mirele a alunecat sub rochia proaspetei sale soţii, spre dezgustul, amuzamentul, sau uimirea invitaţilor.

Unul dintre invitaţi a fotografiat momentul în care mirele intră sub rochia miresei utilizând căruciorul pentru service auto şi a postat-o pe facebook cu descrierea: „Este mecanic, deci a acţionat ca şi cum ea ar fi o maşină. A avut chiar şi o lanternă în gură. Toate ustensilele de care are nevoie un mecanic”.

Internauţii su reacţionat la postare: unii dintre ei au fost de-a dreptul dezgustaţi, în timp ce alţii s-au amuzat copios: „Înţeleg că el e mecanic. Dar ea nu e o maşină”, a comentat un utilizator Facebook.