Paul Surugiu, alias Fuego, nu vorbeste prea mult despre viata sa personala. Cand o face, totusi, scoate la iveala detalii haioase. Cum ar fi acela ca le dadea de furca parintilor sai cand mazgalea peretii!

Foto: Arhiva personală Paul Surugiu vitorul mare artist !
 

Una dintre amintirile cele mai frumoase ale copilarei sale e aceea ca, inainte de culcare, asculta povesti la pick up sau la radio.

Cand era mic, Fuego avea breton si ii placea sa asculte povesti la radio
Fuego retinea asa de bine textele incat, atunci cand a mai crescut, le “punea in scena” in fata blocului, ceilalti copii fiind personaje. “In curtea blocului erau adevarate spectacole!”, isi aminteste artistul. Poate de aceea s-a si indreptat spre Facultatea de Teatru.

Citeste si...
Fuego, Interviu emoţionant: Nu și-a văzut de șase luni mama și bunica din cauza pandemiei!

Cariera sa s-a indreptat insa spre muzica, el devenind cunoscut mai ales datorita colaborarii cu Irina Loghin. Dupa cum singur marturiseste in biografia sa, Fuego avea in copilarie si obiceiul de a “picta” peretii, spre disperarea parintilor sai. Crescut la Turda, cantaretul a fost mult timp in grija bunicii, ea fiind, probabil, cea care se ocupa si de aspectul fizic al nepotului. Astfel, bretonul era “marca” distinctiva a micului Paul Surugiu.