International, Stiri

INEDIT : Afla cat castiga cea mai bogata femeie pe de Terra

O femeie din Australia si-a propus sa fie cel mai bogat om de pe planeta. Afla despre cine este vorba!

gina_2258856b

Prima data a vrut sa vada daca reuseste sa fie cea mai bogata femeie din Austalia, tara de origine. Dupa ce a vazut ca a reusit. si-a propus sa devina cea mai bogata femeie a Terrei.

Gina Rinehart poate fi considerata cea mai bogata femeie de pe planeta la ora actuala, insa anul acesta se lupta sa isi pastreze aceasta pozitie. A reusit sa se lupte cu o armata de barbati si sa patrunda inclusiv in lumea acestora, ajungand sa menevreze sume uriase de bani.

In acest moment cea mai bogata femeie din lume, are o avere estimata la 29,7 miliarde, numai anul trecut numarand 18,9 miliarde de dolari. Daca efectuam un simplu calcul reusim sa observam ca Gina Rinehart produce intr-o zi 52 de milioane de dolari, intr-o ora peste 2 milioane de dolari, intr-un minut 36.000 de dolari, iar intr-o secunda 600 de dolari. 

Celebra Gina Rinehart s-a nascut pe 9 februarie 1954, in Australia. De tanara a facut cunostinta cu oamenii potriviti, in momentele potrivite. Asa a ajuns inca de la varsta de 20 de ani sa coopereze cu companii importante care au ridicat-o pur si simplu la stadiul de cea mai bogata femeie a lumii. A fost maritata cu englezul Greg Milton cu care a avut 2 copii, dar de care a divortat. Ulterior s-a maritat cu un avocat in varsta de 54 de ani cu care a mai facut doi copii, de data aceasta sotul ei decedand, fiind foarte in varsta.

blank
blank