International, Stiri

Înduioşător! S-au îndrăgostit la 13 ani şi s-au căsătorit la 35 de ani

Povestea de dragoste inedită a unui cuplu american

ei_doi_56644600

 Jaffrey şi Alexa Schultz s-au cunoscut când erau elevi de gimnaziu, la dansurile ce aveau loc în sala de sport. Abia dacă se apropiau unul de celălat, nu atât din cauza timidităţii, ci mai degrabă, din cauza căldurii insuportabile, care îi făcea să transpire. Totuşi, relaţia lor nu avea să se sfârşească atunci.

adolescenti_22465000

De curând, Jeffrey Schultz a trimis publicaţiei Huffington Post mai multe fotografii cu el şi Alexa, între care şi una de când ei aveau 13 ani şi s-au cunoscut la dans, în sala de sport a şcolii. Erau timizi, abia dacă se priveau în ochi sau îşi vorbeau.

„Ne mai adresam câte un cuvânt, din când în când, în timpul dansului, dar după ce se termina, fiecare dintre noi se îndrepta către grupul său de prieteni şi colegi. Am fost aşa o vreme”, a povestit Jeffrey. După ce au ajuns la liceu, s-au mai apropiat. Au început să îşi dea întâlniri tot mai des. După patru ani, în 2011, s-au căsătorit, în Wisconsin.

destine_14248300

Acum, Jeffrey a postat pe Reddit fotografia făcută de colegi, cu dansul lor din sala de gimnastică. Povestea lor şi cu fotografiile de nuntă au apărut în HuffPost Weddings. El spune că a fost inspirat de un alt cuplu cu o poveste asemănătoare, ale cărui scrisori de dragoste au fost date publicităţii în aceeaşi publicaţie, după 22 de ani.

 

 

blank