Showbiz, Stiri

Îndoliată, Daniela Gyorfi nu se poate opri din plâns

Daniela Gyorfi, neconsolată: “Medicii nu mi-au spus că mama are cancer”

dana_19_4a02328cdc

 Mama Danielei Gyorfi a murit duminică, după ce a pierdut lupta cu cancerul pulmonar. Cântăreaţa este devastată şi nu îşi explică cum femeia s-a stins atât de repede. “Ca un câine m-am ţinut la spital după ea, nu am crezut că nu trece de hopul ăsta”, a povestit artista.

Daniela Gyorfi a suferit un adevărat şoc duminică, atunci când mama ei iubită, Anica Diţă, a încetat din viaţă, la Spitalul Floreasca. “O să am un gol în suflet toată viaţa, până o să ne întâlnim iar. Nu părea nimic complicat. I-am zis: ‘Mamă, rezistă!’, când am văzut-o ultima dată. M-au sunat de la spital şi mi-au zis cei de acolo să-mi transmită că mă iubeşte. Când m-am dus de dimineaţă, intrase în comă. Nu mi-a venit să cred. Am făcut tot ce am putut”, a povestit Daniela.

Femeia a murit din cauza unui cancer despre care Daniela susţine că nu ar fi ştiut nimic. “N-am ce să-mi reproşez, mama avea toate analizele la zi. Aveam un teanc de rezultate, nici măcar un medic nu mi-a spus că mama ar fi suspectă de cancer. Acum la spital, prima dată mi-au spus că are metastază la ficat, apoi, după o tomografie efectuată la o clinică privată, au modificat diagnosticul în cancer în ultima fază la plămâni. Pe ficat erau doar nişte striaţii de grăsime… Nu acuz pe nimeni de nimic, dar sunt şocată”, a mărturisit îndurerată Daniela Gyorfi.

Cântăreaţa a continuat: “Am avut o relaţie specială, o relaţie deosebită. Mama m-a ajutat pe mine mult, ne-am ajutat una pe alta, ne-am crescut una pe alta. Tot timpul o să-mi lipsească. Ca mama nu poate fi nimeni pe lumea asta. Ca un câine m-am ţinut la spital după ea, nu am crezut că nu trece de hopul ăsta”.

Anica Diţă era paralizată la pat de la vârsta de 33 de ani, pe când Daniela Gyorfi avea doar 10 ani. Mama Danielei avea 62 de ani.

“Era perfect conştientă şi şi-a cumpărat chiar un pulovăr din spital, pentru când va ieşi. Mi-a cerut să i-o aduc pe Maria (nepoţica – n.r.) să o vadă, că i se făcuse dor de ea, şi i-am promis că o va vedea când o vor transfera pe salon. Din păcate, a apucat doar să vorbească la telefon, când Maria i-a spus «Buni, te iubesc, abia aştept să vii acasă!», că vineri a intrat în comă”, a mai spus Danilea.

Daniela Gyorfi şi-a plâns mama şi a aprins o lumânare pentru sufletul ei la capela Sfântul Nectarie

Teo Trandafir i-a transmis chiar în timpul emisiunii sale: “Nu pot să spun mai mult decât atât: te iubesc, Daniela Gyorfi! Ştiu lucruri pe care mulţi nu le ştiu şi tratez situaţia prin care treci cu toată stima, consideraţia şi respectul meu”.