Showbiz, Stiri

Indiscreţie! Avocatul lui Vincenzo scoate detalii urâte în procesul Antoniei pentru custodia fetiţei sale

«Antonia paria cot la cot cu Vincenzo prin cazinouri!»

antonia3

Antonia (24 de ani) şi Vincenzo Castellano (26 de ani) se află în plin proces pentru custodia fetiţei lor, Maya (3 ani şi şapte luni), iar solista speră să aibă câştig de cauză, cu atât mai mult cu cât în dosar a specificat că Vincenzo nu înregistrează venituri. La aflarea veştii, Cătălin Dancu, avocatul soţului ei, scoate la iveală detalii incendiare privind debutul în muzică al Antoniei, făcut, se pare, pe spinarea italianului şi a familiei lui, care sunt plini de bani.

Pentru a strânge cât mai mulți bani cu care să-și plătească avocații, Antonia acceptă să cânte și în cluburi sau la petreceri private. De remarcat că prestația ei este apreciată de un număr foarte mare de tineri.

antonia_maya.jpg

Indignat de insinuările brunetei, potrivit cărora clientul său nu a realizat niciodată venituri, avocatul italianului, Cătălin Dancu, o face praf, cu argumente, pe artista devenită vedetă peste noapte, dintr-o ilustră anonimă.

Apărătorul lui Vincenzo a dat de înţeles că soţul solistei câştigă mult mai mult decât Antonia şi că el este cel care a lansat- o în muzică.

“O să depunem toate probele la dosar, iar datele realităţii o contrazic. Ce ruşine! Ea s-a lansat în muzică pe banii lui Vincenzo şi o întreb dacă-şi mai aduce aminte cât de mult au susţinut-o financiar membrii familiei lui. Chiar nu ştie şi nu a văzut până acum care sunt veniturile lui Vincenzo? Familia lui şi el sunt acţionari în mai multe companii”, a declarat Cătălin Dancu în presa mondenă.

Totodată, nu doar Antonia este cea care a beneficiat de ajutorul familiei Castellano. Şi tatăl vitreg al artistei, care avea mari probleme financiare după ce a stat ilegal în America, unde a lucrat ca şofer, timp de doi ani a fost plătit din banii familiei lui Vincenzo. “Doi ani a fost magazioner în clubul familiei Castellano, din Bucureşti, şi şi-a luat salariu”, a mai adăugat Cătălin Dancu.

Avocatul Cătălin Dancu nu a infirmat pasiunea clientului său, Vincenzo Castellano, pentru jocurile de noroc, dar a adăugat că italianul era de fiecare dată împreună cu soţia sa, nimeni alta decât Antonia: “Vincenzo mergea împreună cu ea în cazinouri, nu juca de unul singur, pariau cot la cot”.

Mai mult, Vincenzo Castellano şi avocatul său nu cred nicidecum în lacrimile pe care le varsă Antonia, pozând într-o mamă îndurerată, care-şi vrea copila înapoi. Cătălin Dancu consideră că artista a declanşat acest război tocmai pentru o relansare a imaginii sale.

Avocatul şi-a încheiat tirada pe un ton extrem de dur: “Antonia nu are răspunsuri serioase legate de fetiţă, care nici nu ştie să vorbească româneşte. Şase luni nu a dat nici măcar un telefon. A renunţat la dreptul de mamă, are mari probleme cu capul. A înscris fata la o grădiniţă privată, dar nu a dus-o nici o zi acolo. De ce a făcut asta? Păi, a depus la dosar dovada că a plătit 1.200 de lei taxa, ca să arate ce mamă grijulie e… Fetiţa are cetăţenie italiană. Întrebaţi-o pe Antonia de ce nu a vrut să aibă cetăţenie română? De ce nu a făcut niciodată o cerere în acest sens? De ce i-a amenajat camera abia acum o lună, dată care coincide cu depunerea ordonanţei şi a divorţului?”.

antonia_velea.jpg

Avocatul Cătălin Dancu a confirmat, totodată, faptul că Vincenzo are probe care dovedesc adulterul Antoniei, care l-a înşelat cu Alex Velea din perioada în care erau căsătoriţi. “Antonia umblă cu focul. Avem dosar-beton, plin cu probe vizavi de atitudinea ei faţă de Alex Velea şi de relaţia lor”, a precizat apărătorul lui Vincenzo.