Vedeta se laudă cu nume celebre de la Hollywood

lindsay-lohan-iubiti

Se stie despre Lindsay Lohan ca nu este deloc o fata cuminte! A avut probleme cu drogurile, cu alcoolul, a fost arestata si a petrecut luni bune la dezintoxicare. Iar comportamentul ei rebel se pare ca se aplica si atunci cand vine vorba despre relatiile de iubire. Astfel, prin patul actritei ar fi trecut pana acum nu mai putin de 36 dintre cei mai doriti barbati de la Hollywood, printre care Bruce Willis, Justin Timberlake, Colin Farrell sau Adam Levine!

lindsay-lohan-iubiti1

Daca ar fi sa luam in calcul faptul ca s-a iubit pana acum cu unii dintre cei mai HOT barbati de la Hollywood, am spune despre Lindsay Lohan ca este, probabil, una dintre cele mai norocoase femei din lume. Recent, tanara actrita a facut o lista cu 36 de vedete masculine care i-au trecut prin… asternuturi!

Astfel, aflam ca, de la Adam Levine, Zac Efron si pana la Justin Timberlake sau Joaquin Phoenix, Lindsay i-a iubit pe toti!

Conform celui mai recent numar al revistei In Touch, Lindsay Lohan a intocmt aceasta lista la inceputul anului trecut, in timpul unei petreceri cu prietenii desfasurata la Beverly Hills Hotel.

„Se distrau si barfeau despre oamenii din industrie. Lindsay a facut o lista a cuceririlor sale. Isi dorea sa-si impresioneze prietenii. Apoi, dupa ce le-a aratat-o tuturor, a aruncat-o pur si simplu”, a dezvaluit o sursa respectivei publicatii.

lindsay-lohan-iubiti2

Alte nume celebre ce se regasesc pe lista actritei sunt Colin Farrell, Evan Peters, Wilmer Valderrama sau Jamie Dornan. Insa, multe dintre nume nu au fost publicate, iar asta din motive legale.

„Lista contine nume foarte importante, iar nu toti sunt barbati singuri si disponibili. Daca s-ar publica in intregime, multe relatii ar fi bine zdruncinate”, a adaugat aceeasi sursa.

In vreme ce unele dintre relatiile amoroase pe care Lindsay le-a avut de-a lungul timpului au fost intens mediatizate, altele au luat prin surprindere audienta.

lindsay-lohan-iubiti6

Spre exemplu, in anul 2009, s-a zvonit ca Lindsay Lohan s-ar fi iubit cu regretatul Heath Ledger chiar inainte de moartea tragica a acestuia.

De asemenea, s-a vorbit in presa si despre relatia pe care actrita a avut-o cu o alta femeie, si anume Samantha Ronson, DJ de profesie. Mai mult decat atat, se pare ca prin patul nabadaioasei Lindsay ar fi trecut chiar si insusi Bruce Willis.