Showbiz, Stiri

India o vrea! Iulia Vântur, ofertată să participe la „Dansez pentru tine” în Bombay

Românca cere, însă, prea mulţi bani

 iulia-vantur-india

Iulia Vantur a ramas fara emisiunea „Dansez pentru tine”, in Romania, dar ar putea fi implicata in editia similara din India. Vedeta noastra ar fi fost ofertata, pare-se, de producatorii de la Bombay, dar acestia s-ar fi lovit de o problema serioasa. Iata despre ce este vorba.

Iulia Vantur se afla in prezent in negocieri cu Pro TV pentru a fi implicata anul acesta in noi proiecte de televiziune. S-a spus ca va reveni la pupitrul de stiri, in conditiile in care nu va mai fi realizata o noua editie a show-ului „Dansez pentru tine”, pe care l-a prezentat in ultimi sase ani.

Devenita celebra in India prin prisma presupusei relatii cu actorul Salman Khan, si prin rolul fugitiv pe care l-a avut intr-un film de la Bollywood, Iulia Vantur ar fi fost ofertata sa participe, ca si concurent, la „Dansez pentru tine”, varianta indiana, intitulata „Jhalak Dikhlaa Jaa”.

Jurnalistii din India sustin insa ca negocierile au intrat in impas intrucat romanca ar fi cerut prea multi bani. „Iulia Vantur e greu de multumit!”, au scris ei.

blank