Actualitate

Incredibil! Vezi ce făcea doctorița de pe ambulanță în timp ce Ekeng murea pe gazon

Mijlocașul dinamovist Patrick Ekeng a decedat în timpul meciului dintre Dinamo și Viitorul Constanța. La scurt timp de la moartea fotbalistului au început să iasă la iveală tot felul de detalii șocante.

Adrian Ghiţă, unul dintre suporterii dinamoviști a spus că el a fost cel care a deschis porţile stadionului pentru a intra ambulanţa cât mai repede pe gazon iar imediat după ce a permis accesul ambulanței a fost săltat de jandarmi. Acesta a spus și ce făcea doctorița de pe ambulanță în timp ce jucătoarul se afla prăbușit pe gayon în stop cardio respirator.
„Doctoriţa mânca seminţe şi fuma în timpul ăla. A ajuns numai şoferul. Ea venea apoi mergând spre jucător”.

Pe imaginile filmate de televiziunea care a transmis meciul se vede cum din momentul în care Ekeng a căzut din picioare și până când a intervenit ambulanța au trecut aproape 3 minute! În tot acest timp, Mircea Rednic și jucătorii dinamoviști au făcut semne disperate spre ambulanță pentru a interveni, însă aceasta se afla încă pe pistă, ocolind terenul pentru a nu intra pe iarbă.
Abia după aproape 3 minute, Ekeng a fost pus pe targă și transportat de urgență la Spitalul Floreasca, unde a decedat după o oră și jumătate de încercări de resuscitare. La stadion erau două ambulanțe, așa cum prevende regulamentul, una rămânând nemișcată în zona Peluzei Nord.

blank