Actualitate, Featured

Incredibil! Un fost deținut a rezistat doar…3 ore în libertate, după care s-a întors în spatele gratiilor

Un fost deținut a reușit o ”performanță” probabil unică în lume, după ce a fost băgat înapoi în arest la mai puțin de trei ore de la eliberarea sa din închisoare.

Un fost deținut care a fost închis în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi s-a reîntors în timp record în spatele gratiilor după ce a comis o nouă infracţiune în aproximativ trei ore de la eliberare.

Incredibila ispravă a ieșit la iveală recent, după ce individul a fost din nou condamnat.

Marius Ciprian Vărzar este originar din Dorohoi, judeţul Botoşani, şi a fost eliberat la termen în data de 2 septembrie 2019.

În jurul orei 15, individul a ieşit de pe poarta închisorii şi a mers direct la gară, unde a consumat alcool.

„În jurul orelor 17:40, inculpatul a ajuns în dreptul peroanelor din staţia CFR Iaşi Nord, unde s-a aşezat pe o bancă şi a început să discute în contradictoriu cu un grup de călători care aşteptau trenul“, au precizat judecătorii.

O patrulă de poliţie a trecut prin zonă şi a văzut că individul e sub influenţa alcoolului şi face scandal.

L-au luat pe Vărzar şi l-au dus la sediu, unde l-au percheziţionat şi l-au informat că va fi sancţionat contravenţional.

A amenințat polițiștii cu moartea

„După ce i s-a adus la cunoştinţă că va fi sancţionat, acesta a adresat cuvinte şi expresii jignitoare agenţilor de poliţie, afirmând apoi faţă de agentul de poliţie B.I. că nu are ce-i face, că el a făcut puşcărie şi că îl va aştepta pe o alee din faţa blocului ca să-l omoare, afirmând, totodată, faţă de agentul de poliţie C.C.A, că îl va lovi şi omorî pe acesta“, se arată în motivare.

Individul a fost dus în acea seară la Institutul „Socola“, ajungând în final după gratii.

A doua zi, la audieri, a continuat să ameninţe poliţiştii, motiv pentru care a fost deschis dosar penal pentru ultraj şi ameninţare.

Recent, Vărzar, care mai este cercetat şi pentru trafic de carne vie, a fost condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare pentru scandalul de la gară, sentinţa nefiind însă definitivă.

 

blank