Actualitate, Featured

Incredibil: Un bărbat s-a înjunghiat în abdomen în timp ce tăia un porc

Un bărbat de 47 de ani din localitatea Plopenii Mari, județul Botoșani, a ajuns în stare gravă la spital, cu hemoragie masivă, după ce și-a înfipt cuțitul în abdomen, în timp ce încerca să taie un porc care se zbătea, transmite Mediafax.

Un Bărbat din localitatea Plopenii Mari a fost transportat în stare gravă la spital cu o Ambulanță. Potrivit unor surse din cadrul SAJ Botoșani, rudele acestuia au solicitat intervenția unui echipaj medical, după ce acesta s-a rănit în timp ce încerca să taie porcul în gospodărie. Animalul s-ar fi zbătut, iar bărbatul a scăpat cuțitul cu care încerca să omoare porcul și acesta i s-a înfipt în abdomen.

Medicii de la SAJ Botoșani care au ajuns la fața locului l-au stabilizat pe bărbat și apoi l-au predat unui echipaj SMURD, care l-a transportat de urgență la spitalul din Botoșani. Conform surselor citate, bărbatul prezenta o plagă abdominală și hemoragie puternică.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani spun că nu există suspiciuni cu privire la modul în care s-a rănit bărbatul, fiind vorba despre un accident casnic.