Un bărbat de 74 de ani din satul Ulmu, judeţul Brăila, a fost reţinut de poliţişti, după ce a încercat să violeze o fetiţă de doar 5 ani, chiar în timp ce se afla în vizită la familia copilei. Oamenii legii l-au reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorii au emis un mandat de arestare pe numele agresorului pentru tentativă de viol.

Un bărbat de 74 de ani agresorul sexual, identificat ca Ion Albu, a fost arestat, pe 3 septembrie, pentru 30 de zile după ce Judecătoria Făurei a emis pe numele său un mandat de arestare pentru tentativă de viol. Bătrânul a a fost reclamat de mama unei fetiţe de 5 ani că ar fi violat-o, pe 1 septembrie, în timp ce se afla în vizită la familia minorei în satul Ulmu, scrie Obiectiv Vocea Brăilei.

Anchetatorii au declarat că bărbatul a fost surprins chiar de tatăl micuţei în timp ce încerca să întreţină raporturi sexuale cu fetiţa. Acesta este o rudă îndepărtată a familiei. Agresorul sexual a mărturisit ulterior că era la a doua tentativă de a o abuza sexual pe micuţa de cinci ani.

„Într-o zi din luna aprilie 2019 şi în data de 01.09.2019, în jurul orei 16:30, acţionând în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, Albu Ion a încercat să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată CRI, în vârstă de 5 ani, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, dar şi de relaţia de rudenie în sens larg în care se află cu familia sa”, a declarat procurorul de caz.