International, Stiri

Incredibil! Un bărbat i-a cerut iubitei sale să-i facă… de 300 de ori… şi abia apoi o cere de nevastă

 

bucatarie_sexy_77006900

 Jurnalista Stephanie Smith, de la New York Post, crede cu adevărat că drumul spre inima unui bărbat trece prin stomac. După ce prietenul ei i-a spus că este la 300 de sandwich-uri distanţă de un inel de logodnă, Stephanie s-a pus pe treabă și a început un blog pentru a documenta progresul ei. Ea este în prezent la sandwich-ul cu numărul 176.

300_sandwiches1_53385800

Stephanie spune că relaţia cu Eric, iubitul ei, s-a învârtit întotdeauna în jurul mâncării. Cei doi s-au cunoscut la un restaurant, el a gătit la a doua întâlnire și împreună au găzduit o mulţime mese, așa că știa cât de importantă este mâncarea pentru el. Mai mult, Eric era înnebunit după sandwich-uri. “Pentru el, sandwich-urile sunt ca saruturile sau îmbrăţişările. Sau sexul”, a explicat Stephanie, potrivit OddityCenter.

Cei doi erau împreună de aproximativ un an și chiar se mutaseră împreună, dar Stephanie se întreba când îi va pune Eric, în sfârșit, marea întrebare. Ea a găsit răspunsul într-o zi, după ce i-a făcut lui Eric un sandwich cu file de curcan pe pâine integrală, muştar, salată verde și brânză.

300_sandwiches2_39957300

“Iubito, acesta este cel mai bun sandwich pe care l-am mâncat vreodată! Ești cam la 300 de sandwich-uri distanţă de un inel de logodnă!”, i-a spus Eric, iar Stephanie l-a luat mai în serios de cât se aştepta.

Până în prezent, ea a gătit 176 de sandwich-uri diferite pentru Eric, și a învățat o mulțime despre gătit. Creațiile ei au devenit din ce în ce mai complexe în fiecare lună, dar Stephanie spune că prietenul ei zâmbește și spune “mulțumesc” indiferent de ceea ce este în meniu.

După ce a postat un articol despre proiectul ei în New York Post, Stephanie a declanșat o furtună de reacții negative din partea feministelor din întreaga lume şi chiar din partea familiei şi prietenilor, care consideră că ceea ce face ea este “înjositor”.

Stephanie spune, însă, că lumea ia prea în serios chestia asta, şi că pentru ea este mai mult un experiment amuzant. (I.G.)