Uite-o cum arăta starleta în adolescenţă?!

  Daniela-Crudu-8

Daca astazi este una dintre cele mai sexy si mai dorite femei din showbiz, nu acelasi lucru se intampla in urma cu sase ani. In 2008, Daniela Crudu debuta pe micul ecran, intr-un show in care aparea cu parul blond si cu sfarcurile pe afara.

Crudu adolescenta

La fel ca si fosta ei colega “pacatoasa”, Bianca Dragusanu – care a aparut la “Din Dragoste” – Cruduta are un trecut TV destul de jenant. Pe cand avea doar 19 ani, inainte de a deveni asistenta TV la “Neatza”, tanara aparea intr-un episod al show-ului “Test de fidelitate”.

Blonda si cu un decolteu naucitor – care i-a lasat sanii si un sfarc la vedere -, Daniela juca rolul de ispita, misiunea ei fiind aceea de a “combina” iubitul altei femei si de a-i testa, bineinteles, fidelitatea.

Crdu adolescenta 1

“Nu ma consider o femeie frumoasa, ii las pe cei din jurul meu sa descopere lucrul acesta. Fara nicio lipsa de modestie, chiar am succes la barbati”, se lauda Cruduta in cadrul show-ului respectiv.

Iar punctul ei forte, sustinea blondina la acea vreme, era… mierea de pe buze! “In momentele acelea ii voi spune exact ce vrea sa audă barbatul de langă mine pentru ca… am miere pe buze”, explica Daniela Crudu.

Crudu adolescenta 2

Nascuta la data de 14 iunie 1989 in Bucuresti, Daniela Crudu a fost adusa pentru prima data in atentia presei de catre Printul Andrei Ratiu prin intermediul scolii de modeling Prince d’Armeny. Ea a castigat titlul de “Cel mai sexy fotomodel din Romania”.

Daniela Crudu

Desi avea job full-time fiind asistenta celor doi matinali antenisti, Razvan si Dani, nu a renuntat la activitatea care a consacrat-o, animatoare in cluburi de noapte. Dansa din placere si castiga in jur de 100 de euro pe seara. De altfel, Daniela a dansat atat in cluburile din Romania, cat si in strainatate, fiind plecata de mai multe ori cu contract de animatoare in Liban.