Showbiz, Stiri

Incredibil! Simona Traşcă iar se operează la sâni!

“N-am eu norocul să mor…!”, susţine starleta care-şi va pune „sâni gigant”

61424288

Emotii mari pentru Simona Trasca! Cum are dureri ingrozitoare la sanul stang, blonda s-a programat pentru o noua operatie, pe care o va face peste o saptamana. E speriata de anestezia generala, dar asteapta cu nerabdare sa treaca peste acest hop.

61352008

Simona Trasca abia aşteaptă! De o jumatate de an se chinuie teribil din cauza durerilor pe care i le provoaca unul dintre implanturi, care i s-a deplasat, iata ca blonda rasufla, acum, usurata.

Saptamana viitoare va face o noua operatie de schimbare a protezelor si va profita de ocazie pentru a-si pune implanturi mai mare decat cele pe care le are in prezent: “Abia astept sa ma operez! Am ceva emotii in ceea ce priveste anestezia, pentru ca este a patra, in doar doi ani, dar n-am eu norocul asta, sa mor la anestezie”, a declarat Simona. Socante vorbele blondei, insa e clar ca Simona a facut haz de necaz din cauza faptului ca traverseaza o perioada destul de dificila, din punct de vedere sentimental, fiind dezamagita dupa ultima experienta, incheiata recent.

61419416

Revenind la operatia de marire a sanilor, blonda e pregatita trup si suflet pentru aceasta interventie:

“Mi-am facut analizele, sunt sanatoasa tun, ceea ce ma bucura enorm. Am ales implanturi de 450 de mililitri, voi avea sani-gigant! Abia astept sa ma admir singura, in oglinda, ca nu e nici un barbat care sa mi-i admire. Si voi profita de ocazie si, in timpul operatiei, imi voi mari si buzele, asta ca sa nu mai fac o noua anestezie. Fac doi in unu”, ne-a mai spus Simona.

blank