International, Stiri

Incredibil! Sharon Stone, în pragul colapsului!

Actriţa a făcut o mărturisire cutremurătoare

Sharon-Stone-016

Actrita Sharon Stone, care pe langa talent s-a mandrit intotdeauna cu un trup de zeita, a recunoscut recent ca a avut momente cand, chiar din cauza formelor sale, dorea sa moara.

Se intampla imediat dupa ce actrita a suferit un accident grav, cazand de pe un cal, la 20 de ani. Medicii i-au prescris atunci injectii cu cortizon, a povestit ea. A ajuns sa cantareasca, in scurt timp, cu 20 de kilograme mai mult, ceea ce a adus-o intr-o stare de disperare, dupa cum marturiseste.

Sharon-Stone-new-wallpaper-2012-2013-12

Actrita ce a facut istorie gratie rolului din “Basic Instinct”, ajunsa acum la 55 de ani, a povestit pentru Shape, editia americana: “Aratam precum Anna Nicole Smith, cu un mijloc subtire, sani si un sezut mare”.

Desi multe femei s-ar impaca repede cu atentia oferita brusc de barbati, care “innebuneau” la vederea formelor sale, Sharon Stone marturiseste ca nu putea gestiona situatia: “Voiam doar sa mor si am devenit introvertita”.

Actrita a mai declarat ca i-a luat o vreme sa se impace cu faptul ca imbatraneste, suferind la un moment dat o cadere, dupa ce trecuse de 40 de ani.

sharon_stone

“A fost un moment, dupa 40 de ani, cand m-am dus la baie cu o sticla de vin, am incuiat usa, si mi-am spus: ‘Nu ies pana nu accept total felul in care arat acum’… Mi-am examinat chipul in oglinda care mareste, m-am uitat la corp, si am plans, si am plans…”, isi aminteste actrita.