Politic, Stiri, Ultima Ora

Incredibil! Sexy-policitiana vrea un examen de Bacalaureat si pentru cei de…nivelul ei

Anca Carcu a ramas in atentia publicului printr-un scandal monstru cu Vadim Tudor. Fosta candidata a PRM la Camera Deputatilor vrea ca de anul viitor sa sustina examenul de Bacalaureat “diferentiat” si chiar a facut o petitie online in acest sens!

anca-1Anca a ocupat pana acum ceva timp postul de secretara executiva a lui Corneliu Vadim Tudor, insa a avut recent un scandal imens cu politicianul, care a acuzat-o ca se prostitua in benzinarii.

De ce sustine Bacalaureatul diferentiat? Simplu. La varsta de 29 de ani, sexy politiciana nu a reusit nici anul acesta sa ia examenul maturitatii.

61381891“Suntem peste 76.000 de absolventi de liceu care, din diferite motive, nu am reusit sa trecem examenul de bacalaureat in aceasta sesiune, iar eu cred ca este cazul, ca noi, sa ne unim si sa cerem autoritatilor romane care au in competenta lor sistemul de educatie, mai exact ministerului educatiei, sa promoveze un proiect legislativ prin care elevii care urmeaza cursurile la forma fara frecventa sa dea examenul de capacitate diferentiat fata de cei care sunt la frecventa normala. Consider ca nu este normal ca elevii care nu sunt zilnic la scoala sa aiba acelasi nivel de dificultate la examene intrucat, oricat ar invata ei, nivelul de cunostinte nu se poate acumula la fel ca atunci cand singura ta preocupare este invatatura! Se impune, cred, ca incepand cu anul viitor scolar, pentru elevii care urmeaza alte forme de invatamant in afara de cea de zi, sa primeasca la examenul de bacalaureat teste cu un nivel de dificultate mai redus. Va chem alaturi de mine pe toti cei care credeti ca ideea mea este corecta si vine in sprijinul nostru. Doresc sa ne unim si sa facem presiuni asupra ministerului educatiei pentru ca viitorul examen de bacalaureat sa fie unul diferentiat! Daca ne vom uni, atunci ne putem constitui intr-o asociatie si vom putea sa cerem acest lucru celor care ne conduc.

Veniti alaturi de mine!

Singura i-am invins pe Becali si Vadim! Uniti vom putea schimba un sistem!”, declara petitia online semnata de Anca Carcu.