Showbiz, Stiri

Incredibil! Revelaţia lui Cristian Popescu Piedone!

“Mi-au confirmat 2-3 persoane că nu am vedenii!”

61499488

Primarul sectorului 4 a povestit cum o intamplare iesita din comun l-a facut sa isi intoarca fata catre Dumnezeu, chiar intr-o noapte de Inviere. Edilul a avut nevoie de cativa oameni care sa ii confirme ca ceea ce vedea era adevarat.b

Acum 8 ani de zile, Cristian Popescu Piedone era un ateu convins. Era indiferent la tot ceea ce insemna biserica si credinta, in schimb, o lasa pe sotia lui sa urmeze in tocmai cele sfinte. Cu toate acestea, povesteste edilul, Dumnezeu a avut grija ca el sa isi intoarca fata catre divinitate.

61499498

Totul se intampla in seara zilei de 17 aprilie 1996, cand sotia edilului a plecat la biserica pentru a lua lumina. Cristian Popescu Piedone a ramas la localul pe care il conducea pentru a se ocupa ca toate lucrurile sa mearga bine.

“Sotia a adus lumina, a pus-o pe tejghea, langa un ciur! In bucatarie erau cel putin 30 de bucatari si multi clienti care serbau Pastele. Am iesit in bucatarie sa vad cum merg comenzile, cand m-am uitat am vazut o licarire de la lumanare! Am focalizat, dupa lumanare am vazut ciurul si un chip. Identificam, nu imi venea sa cred si ca sa ma verific am chemat primul ospatar care a venit.”, a povestit edilul.

Pe o sita folosita in bucatarie la scurs macaroanele a aparut chipul lui Iisus Hristos. Primarul a avut nevoie de confirmarea celor care se mai aflau in local pentru a realiza ca ceea ce i se intampla este adevarat.

61499485

“Cand l-am intrebat ce vede mi-a spus: chipul lui Iisus si a plecat. Mai chem unul, inca unul, toti au spus chipul lui Iisus, fara sa fie marcati. Toate babutele care au vazut au inceput sa se inchine, luau ciurul, il pupau! (…) Atunci m-am intrebat de ce eu si de ce atunci, in noaptea aia!”, a povestit Piedone.

Chiar daca pana atunci nimic nu parea sa il convinga pe primarul sectorului 4 ca exista Dumnezeu, a fost nevoie de o singura licarire a luminii sfinte de la lumanare pentru ca toata viata lui sa ia alt curs.

61499486

“Mi-au confirmat 2-3 persoane, am spus, mai, eu nu am vedenii! Sotia cand a venit de la biserica a pus lumanarea langa ciur, de ce nu a vazut-o ea?”, a mai subliniat Cristian Popescu Piedone, in emisiunea “La Maruta”.