Showbiz, Stiri

Incredibil! În prag de divorţ, Alina Puşcaş prinsă că sărută un alt bărbat!

Respectivul este tot o vedetă, rapperul Bitză!

alina-puscas-848596l

La aproape şapte luni de la căsătorie, Alina Puşcaş şi soţul ei, Viktor Bieltz, sunt în pragul divorţului, iar imaginile cu vedeta Antenei 1 nu sunt menite să simplifice lucrurile.

După ce în presă au apărut imagini cu Viktor Bieltz alături de diverse domnişoare, în ipostaze tandre, Alina Puşcaş a apărut şi ea într-o secvenţă compromiţătoare. Dar, pentru artă!

alina_puscas_7daf943957
Alina se saruta pasional cu Bitza

Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Te cunosc de undeva” şi a show-ului culinar „Top Chef” a apărut în videoclipul rapperului Bitză, „Eroare matematică”, unde se şi sărută pasional cu acesta. Alina joacă rolul unei hostesse, acre îl ajută pe personajul principal să câştige o partidă de poker la care iau parte, printre alţii, Vlad Craioveanu şi Marius Bodochi.

Despre posibilul divorţ de soţul ei, Alina Puşcaş spunea zilele trecute: „Am luat o pauză, într-adevăr, locuim deja separat, însă asta nu înseamnă că nu ţinem legătura şi nu ne consultăm în diverse privinţe. Cred că amândoi aveam nevoie de perioada asta de libertate. Doar timpul poate decide dacă ne vom împăca sau nu.

alinapuscasiubitbf60824cb9c9b80c-1382112030
Alina si Viktor

Cât despre ce a apărut azi în presă, cum că vom divorţa, nu e nimic adevărat. Nu am adus deloc în discuţie problema divorţului, cu atât mai mult nu am început niciun demers în această privinţă. Repet, doar timpul ne va arăta ce se va întâmpla de acum înainte”.

 

 

blank