Featured, International

Incredibil! Polițiștii din Polonia au depistat 3,2 tone de cocaină ascunse în…ananas

Polițiștii din polonia au făcut o captură record de droguri. La Gdynia, oamenii legii au confiscat o cantitate de peste 3 tone de cocaină pură! De necrezut, însă, este cum au ascuns traficanții o asemenea cantitate de droguri.

Marfa a fost ascunsă în 144 de containere cu ananas congelat, a informat un purtător de cuvânt al Poliției din Gdynia. Pe de altă parte, Ministerul de Interne polonez anunță că, pe piața neagră, cele 3,2 tone de droguri ar fi valorat 344 milioane de zloţi, adică aproape 90 de milioane de dolari!

Fotografii şi imagini video postate pe site-ul Poliţiei de frontieră arată oficiali în echipament de protecţie deschizând butoaie şi spărgând cu topoare blocurile de ananas congelat în care se aflau drogurile.

Conform aceleiaşi surse, butoaiele au fost transportate din Ecuador până în portul german Hamburg, iar de acolo la Gdynia pe cale terestră.

Trei bărbaţi din regiunea poloneză Pomerania au fost arestaţi în legătură cu această captură de cocaina gasite la vama din Polonia. Ei sunt acuzaţi de trafic de droguri și apartenenţă la crimă organizată.