Showbiz, Stiri

Incredibil! În plin proces de divorţ, Vincenzo vrea să facă pace cu Antonia!

A invitat-o pe încă soţia lui la Disneyland, împreună cu Maya

 vicenzio

De dragul fetiţei sale, în vârstă de patru ani, Vincenzo Castellano pare dispus să facă facă pace cu (încă) soţia sa, Antonia. El a invitat-o pe solistă Paris, sub pretextul că vrea să îl însoţească într-o excursie la Disneyland, unde o va duce pe fiica lor, Maya.

vicenzio antonia

După ce a obţinut o primă victorie în procesul pentru stabilirea domiciliului fetiţei sale, pe perioada divorţului, când instanţa din România i-a acceptat cererea ca dosarul să fie judecat în străinătate, Vincenzo pare dispus să facă pace cu Antonia, de dragul copilei pe care o au împreună. Italianul vrea să plece cu micuţa Maya, care tocmai a luat vacanţă, la Disneyland, Paris. Dar nu doar ei doi, ci a invitat-o şi pe Antonia, pentru a forma din nou o familie, chiar şi doar pentru câteva zile.

“Vincenzo vrea să facă treptat trecerea fetiţei dintr-un mediul în altul. Nu o poate lăsa să plece acum la mama sa, în România, când ea s-a născut şi a crescut în Italia şi habar nu are de limba română. El se gândeşte la tot ce e mai bine pentru Maya şi nu vrea să o priveze nici de absenţa mamei, dar nici de cea a lui şi a bunicilor paterni. De aceea s-a gândit să o ducă la Disneyland împreună cu Antonia”, a mărturisit o persoană apropiată italianului pentru presa mondenă. Recent, artista îi solicitase lui Vincenzo acordul de a pleca doar ea cu fetiţa la Disneyland, dar s-a lovit de refuzul soţului său.

antonia-01.jpg

Antonia a făcut apel împotriva deciziei date, zilele trecute, de magistraţii de la Judecătoria sectorului 2, care au aprobat cererea lui Vincenzo şi a apărătorilor săi de a muta dosarul de stabilire a domiciliului fetiţei lor, pe perioada divorţului, în instanţele din Italia. Artista e sigură că instanţa din România îi va da câştig de cauză, mai ales că s-a mai pronunţat o dată, la începutul procesului, împotriva strămutării cauzei în Italia.