Showbiz, Stiri

Incredibil! Paula Seling prinsă în carambolul de la Sebeş!

Strigăt de ajutor! „Sunt oameni foarte grav accidentați. În spatele nostru mașinile vin cu viteza si se lovesc”

paula

Paula Seling a trecut în această dimineaţă prin clipe groaznice. Aflată pe autostrada A1, vedeta a asistat la un accident în lanţ şi a anunţat imediat pe toată lumea de pe contul ei de Facebook. „Sunt oameni foarte grav accidentați. În spatele nostru mașinile vin cu viteza si se lovesc”, a scris artista.

Primele informaţii au apărut în jurul orei 10.00 şi se preciza că au fost implicate 40 de maşini şi coliziunea s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în zonă fiind polei şi ceaţă densă.

Paula Seling a scris îngrozită în jurul orei 9:00 pe contul ei de Facebook. „Accident in lanţ pe autostrada. Slava Domnului, noi suntem ok, dar sunt oameni foarte grav accidentaţi. In spatele nostru maşinile vin cu viteza si se lovesc. E groaznic! S-a sunat la poliție si salvare, încă situaţia nu e sub control”, a notat vedeta.

După 10 minute, artista a revenit cu o nouă postare: „VĂ ROG ANUNTATI OAMENII să nu intre pe autostrada nouă lângă Sebeş! E accident in lanț, maşinile încă se lovesc!!!”.

 

 

blank