Showbiz, Stiri

Incredibil! Nu-şi permite din punct de vedere financiar să ţină doliu

Daniela Gyorfi, nevoită să urce pe scenă la doar zece zile de la moartea mamei sale

Daniela 2

Daniela Gyorfi si-a inmormantat mama, Anica Dita, saptamana trecuta. Mama ei a decedat dupa o perioada in care fusese internata. Din pacate, artista nu poate tine doliul de 40 de zile.

Daniela

Daniela Gyorfi nu-si poate reveni inca, nu se poate odihni, nu poate intra in casa sa vada ca patul in care a stat mama ei timp de 33 de ani este gol. Cantareata tine doliu dupa cea care i-a dat viata, plange zilnic si nu vrea sa accepte ideea ca a murit. George, iubitul si impresarul ei, este cel care o mai ajuta sa treaca peste tristete, dar si fiica ei care o asteapta zilnic cu zambetul pe buze.

Desi inca nu si-a revenit si nici nu crede ca o va face prea curand, Daniela Gyorfi nu va putea tine doliu 40 de zile. In perioada in care si-a inmormantat mama, ea si-a anulat concertele stabilite, insa le va relua incepand de sambata viitoare.

 Daniela 1

“Eu inca nu pot sa-mi revin. Imi este foarte greu si nu ma pot obisnui cu ideea ca mama nu mai este. Nu pot sta in casa, ca o iau razna. Am iesit, ma plimb, imi gasesc treaba, am noroc cu George, pentru ca e langa mine… Nu am cantat zilele acestea, n-am urcat pe scena, mi-am anulat toate spectacolele. O sa incep de sambata cand am concert, iar duminica o sa botez un baietel, sunt nasa. N-am ce face. Eu din asta traiesc. Traiesc din banii facuti din muzica. Am si un copil de crescut, trebuie sa muncesc. O sa ma ajute bona pe care o am, e bona interna, ea va avea grija de Maria”, a declarat, îndurerată, Daniela Gyorfi.