Showbiz, Stiri

Incredibil! Nimănui nu i-ar fi trecut prin cap de cine se poate amoreza Vlădău!

Burlacul Bogdan Vlădău recunoaşte: „M-am îndrăgostit de ea!”

72858_253414568135536_1429488694_n_33449100

Burlacul Bogdan Vlădău nu a reuşit să se aşeze la casa lui nici cu Daciana, câştigătoarea concursului „Burlacul”. Aşa că Bogdan Vlădău încă îşi caută iubirea vieţii.

Dar cine l-a impresionat cel mai tare, căzându-i cu tronc instantaneu, nimeni nu ar fi crezut. Aflat într-o deplasare prin ţară, manechinul a fost impresionat de o… iapă!

„M-am indragostit de ea… am inteles si eu relatia om cal, sunt absolut minunati!”, a scris Burlacul pe Facebook.

„Se pare că toate lucrurile frumoase au şi un final. În cazul de faţă, lucrurile s-au terminat la fel cum au început, adică minunat. Am cunoscut cu luni în urmă o femeie minunată, cu un caracter deosebit, cu principii şi o verticalitate ieşită din comun, toate acestea sprijinite pe un suflet nobil. Am văzut la început o Daciana calmă, răbdătoare, timidă şi sinceră. Astăzi, o văd cât de frumos a evoluat fiind mult mai sigură pe ea şi pe calităţile ei. Îţi mulţumesc Daciana pentru toată dragostea şi susţinerea necondiţionată, dar şi pentru toate momentele frumoase petrecute împreună.”, a mărturisit Burlacul, în urmă cu aproape o lună.

Acum, cu un exerciţiu de imaginaţie, vă puteţi imagina ce cuvinte frumoase va scrie Bogdan după se va despărţi şi de iapă?!

 

blank