“O deplâng pe Monica, ea nu are o viaţă în America”

vedete-moni

Mr. Pink, băutura energizantă promovată asiduu de Monica Gabor, atât în ţară, cât şi peste Ocean, se va lansa, în curând, şi în România. Cum Moni i-a cedat licenţa fostului său avocat, toate încasările vor intra în contul lui Ionuţ Dojană. Băutura nu va fi nicidecum copia fidelă a celei din America, ci va avea o cu totul altă “carcasă”, cu un personaj mai înalt şi altul mai micuţ, cu ochii oblici, pe cutie, scrie presa mondenă.

Şi-a luat de mult gândul de la banii datoraţi de fosta sa clientă, Monica Gabor, pe care a apărat-o în timpul procesului de divorţ cu Irinel Columbenu şi în cel pentru custodia fetiţei celor doi foşti soţi, dar acum avocatul Ionuţ Dojană are mari şanse să recupereze în alt mod cei 80.000 de euro.

După ce s-a judecat prin Europa cu deţinătorii acestei mărci pentru altfel de produse, Ionuţ Dojană are acum “undă verde” să lanseze în România băutura energizantă pe care Moni o promovează în America.

mr-pink

“Am avut procese prin Spania cu această marcă, care era deţinută, de pildă, şi de producători de tractoare, dar totul s-a rezolvat. Chiar se lucrează la Mr. Pink, pe care o s-o lansez în curând. Nu va fi însă copia băuturii din America. Doar numele va fi acelaşi. Este vorba despre un ceai energizant, făcut cu apă de la Govora, cu două personaje pe cutie, unul mai înalt şi altul mai micuţ, cu ochi oblici”, a mărturisit fostul avocat al Monicăi Gabor.

Totodată, Ionuţ Dojană nu a renunţat nici la gândul de a scrie o carte despre viaţa Monicăi Gabor, dat fiind faptul că el deţine drepturile de autor asupra memoriilor iubitei lui «Mr. Pink», pe care chiar aceasta i le-a cedat , printr-un contract foarte ferm.

Fostul avocat al lui Moni ştie cam toate secretele intime ale acesteia, din timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu, dar şi din relaţia cu milionarul chinez «Mr. Pink». Dojană l-a cunoscut şi pe asiatic cu ocazia unei vizite pe care i-a făcut-o clientei sale în America.

Moni ion-dojana-01.jpg

“Cu Monica am rămas într-o relaţie foarte bună. Sincer, chiar mi-a plăcut de ea. Drepturile de autor pe care le deţin nu sunt de vânzare. Am trăit o experienţă interesantă, la 40 de ani (n.r. – când a apărat-o pe Moni în procesul cu Irinel Columbeanu). Acum sunt mai înţelept. Dar o să scriu cartea. Este o antiteză care merită publicată. Am notat tot. Sunt însă şi lucruri previzibile, dar necunoscute. O deplâng pe Monica, ea nu are o viaţă în America”, a adăugat Ionuţ Dojană.