Showbiz, Stiri

Incredibil! Mădălina Secuianu a intrat în comă!

Vedeta ar fi fost victima unui accident de maşină în Italia

madalina_secuianu_01_7abf215c06

Modelul Mădălina Secuianu s-ar afla în stare critică, la spital, fiind menţinută în viaţă doar cu ajutorul aparatelor, într-un spital din Italia, susţine o vecină de bloc a româncei.

Vestea că Mădălina suferă de probleme grave a apărut miercuri în presa mondenă, acordate prin intermediul mărturiilor dureroase făcute de vecina româncă a modelului. Din păcate, niciun apropiat al Mădălinei nu ştie să ofere mai multe amănute.

Femeia care locuieşte în acelaşi bloc cu Secuianu vine acum cu o nouă informaţie-bombă. Mădălina se află în comă, iar medicii o menţin în viaţă doar cu ajutorul aparatelor.

“Din auzite, am aflat că trăieşte doar datorită aparatelor şi că este în comă”, a relatat românca.

Mădălina locuieşte la Roma de ceva vreme, acolo unde s-a mutat pentru a face bani din joburi prin cluburile italiene. După ce a avut probleme cu iubitul ei, care se află în arest, Mădălina se află din nou în dificultate. Ea însăşi pare să fie într-o stare destul de gravă, după cum relatează vecinii acesteia, din Italia.

“Când am plecat la muncă în această dimineaţă (n.r. – miercuri), vecinii mei erau în faţa blocului şi vorbeau despre un accident petrecut cu câteva ore înainte. M-am interesat şi este vorba despre această fată (n.r. – Mădălina Secuianu), care locuieşte cu mine în bloc. Am auzit discuţiile vecinilor că medicii au încercat să o resusciteze şi au transportat-o de urgenţă la un spital”, a povestit vecina româncă a Mădălinei.

Mai târziu, femeia a aflat că starea modelului român este destul de gravă. “În acest moment ştiu doar că este la terapie intensivă. Cât despre întâmplare, părerile sunt împărţite: unii spun că a fost fost lovită de o maşină, alţii spun că s-ar fi aruncat singură. Un singur lucru ştiu sigur: este în stare gravă”, ne-a mărturisit sursa noastră.

Nu ar fi exclus ca problemele Mădălinei să aibă şi o altă cauză. Mai ales că nu este prima oară când aceasta ajunge la spital. În urmă cu mai multe luni, Mădălina a făcut o vizită în România, ocazie cu care a fost invitată la o emisiune tv. Ea a suferit atunci o criză în culise şi a fost nevoie de intervenţie de urgenţă. Medicii de pe Salvare au constat starea precară de sănătate a modelului şi au hotărât ca aceasta are nevoie de investigaţii suplimentare. Ulterior, ea a mărturisit că a abuzat de pastilele de slăbit pe care le-a luat pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus, ceea ce i-a indus leşinul.

Chirilă Simion Rustem a fost luat pe sus, la data de 14 februarie 2013, chiar din clubul pe care iubita sa, Mădălina Secuianu, îl inaugura în Bucureşti. Rustem, acuzat că, în august 2011, a orchestrat furtul a 23 de kilograme de bijuterii din aur din maşina unor turci, este încarcerat la Penitenciarul Colibaşi. Atacul asupra autoturismului afaceriştilor turci s-a produs pe Autostrada 1, sub pretextul unui control antidrog al “mascaţilor” care, de fapt, erau bandiţi cu feţele acoperite de cagule.