Actualitate, Stiri

Incredibil! Lovitură pentru Casa Regală a României! Principesa Irina, fiică a Regelui Mihai, arestată pentru organizarea de lupte de cocoşi!

Lovitură pentru Casa Regală a României! Principesa Irina, fiică a Regelui Mihai, arestată pentru organizarea de lupte de cocoşi!

646x404Principesa Irina, a treia fiică a Regelui Mihai, şi soţul său, John Wesley Walker, sunt acuzaţi că au organizat pariuri şi lupte ilegale de cocoşi la ferma lor din estul statului american Oregon, relatează presa americană.

Irina WalkerMajestatea Sa Regele Mihai I a aflat de păţania fiicei sale, Principesa Irina a României, şi a transmis că este a luat la cunoştinţă despre evenimente cu „profundă tristețe”.

Poliţiştii federali i-au arestat joi pe John Wesley Walker, fost adjunct de şerif în Coos County, pe Irina Walker şi alte 16 persoane în Oregon ş Washington.

John Wesley Walker şi Irina Walker sunt acuzaţi, împreună cu alte patru persoane, de organizarea de pariuri ilegale. Principesa Irina şi soţul său mai sunt inculpaţi, alături de alte 12 persoane, pentru încălcarea legislaţiei privind protecţia animalelor prin organizarea a cel puţin zece lupte ilegale de cocoşi între 1 aprilie 2012 şi 19 mai 2013.

„Luptele de cocoşi sunt ilegale, atât în conformitate cu legislaţia federală, cât şi cu legislaţiile tuturor celor 50 de state”, a declarat Amanda Marshall, procuror al statului Oregon.

„Nu doar că sunt o practică barbară, dar luptele de cocoşi pun în pericol sănătatea şi siguranţa publică şi facilitează săvârşirea de alte fapte ilegale”, a adăugat procurorul.

Fiecare dintre capetele de acuzare prevede o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari. În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, soţii Walker riscă să-şi piardă şi ferma din Irrigon, în ţinutul Morrow, statul Oregon.

John Wesley Walker a lucrat pentru poliţia ţinutului Coos de la 1 august 1998 şi până la 30 iunie 2003, potrivit departamentului de resurse umane al ţinutului.

Majestatea Sa Regele Mihai I a luat la cunoștință cu profundă tristețe despre evenimentele legate de Principesa Irina a României, fiica sa. Majestatea Sa și întreaga Familie Regală speră că justiția americană și instanțele Statului Oregon vor soluționa în cel mai just și mai rapid mod cu putință acest caz. Majestatea Sa speră, de asemenea, ca prezumția de nevinovăție să funcționeze, așa cum este legal și moral, de la început și până la sfârșitul acestui nefericit eveniment.

Alteţa Sa Regală Principesa Irina, în vârstă de 60 de ani, s-a născut la Lausanne şi este a treia fiică a Majestăţilor Lor Regele Mihai şi Regina Ana. Principesa Irina a locuit cea mai mare parte a vieţii în Statele Unite ale Americii. Are doi copii, Mihai şi Angelica, născuţi în 1985 şi 1986, din prima căsătorie, cu dl John Kreuger.

Alteţa Sa Regala este căsătorită din anul 2007 cu domnul John Wesley Walker şi locuieşte în statul Oregon.

blank