Showbiz, Stiri

Incredibil! Geanina Varga s-a vindecat de o boală ascunsă, punându-şi silicoane în sâni

Ciudat, dar Geanina Varga susţine că a avut mari probleme la sâni, după naştere, şi pentru că era nemulţumită de aspectul lor a apelat la chirurgie şi silicon.

geanina varga 2Operaţia estetică ar fi salvat-o de alte complicaţii. Însă… niciodată n-a înţeles despre ce e vorba…

Aşadar, Genina a născut şi sânii ei s-au deformat. Nemulţumită de felul în care arată, Geanina Ilieş a apelat cu toată încrederea la chirurgului estetician. Operaţia i-a rezolvat o serie de probleme de sănătate de care nu avea habar, susţine vedeta.

“După naştere, nu-mi mai plăcea cum arată sânii mei. Şi am fost hotărâtă să fac această intervenţie şi chiar sunt foarte mulţumită de rezultat. Am mers la un medic bun şi nu am avut probleme nici imediat după operaţie, nici ulterior”, a povestit prezentatoarea ştirilor sportive.

Ea mai spune că această operaţie a avut un efect benefic asupra proprii stări de sănătate, întrucât a întâmpinat o serie de probleme ale glandelor mamare, pe care probabil că nici nu le-ar fi descoperit la timp dacă nu s-ar fi dus la control, pentru silicoane: “Nu ştiu exact ce mi s-a întâmplat, dar mi-a spus medicul după intervenţia chirurgicală că mi-a găsit ceva în neregulă cu glandele mamare şi că aş fi avut probleme mari din cauza asta”, a mai spus Geanina.

Acum, ce să zici?! Bine că s-a vindecat, totuşi, chiar dacă Genina Ilieş nu ştie şi de ce boală s-a vindecat. Mare e grădina…!

blank