Showbiz, Stiri

Incredibil! Florin Salam trece la gay

Până acum, Florin Salam se mândrea cu numărul mare de femei pe care le cucerea şi pe care le schimba ca pe şosete Nu era un secret pentru nimeni că îi plac femeile şi nu se ferea să recunoască faptul că are o slăbiciune pentru reprezentantele sexului frumos.

Dar se pare că manelistul s-a cam plictisit de femei şi a schimbat foaia. A trecut la bărbaţi. Recent, Salam a fost surprins bot în bot cu un alt mascul, de faţă cu mai mulţi jurnalişti, gest ce a stârnit multe semne de întrebare?

Probabil că Florin Salam se simte atât de liber şi atât de iubit, încât nu se dă în lături de la nici un gest, chiar dacă ştie că e posibil să şocheze sau să îşi atragă critici. La o adică, de ce nu ar trece uşor de la femei la bărbaţi, şi invers!

media_137950618444785900

Demonstraţia de libertate… sexuală a avut loc chiar de ziua fetiţei lui, Betty, care a împlinit 13 ani. Oare ce înseamnă pentru copilul lui acest exemplu patern?! Salam îşi iubeşte fiica mai ceva ca pe ochii din cap şi a organizat un super-chef. Fericit şi extaziat, şi-a descărcat prea-plinul emoţional într-un fel neaşteptat! L-a sărutat pe gură pe Cocoş, violonistul din trupa lui de instrumentişti!

Momentul nu e unul unic. Florin Salam s-a mai pupat în văzul lumii şi cu finul său, Adrian Minune. Manelistul mai face acest gest şi cu fiica sa, ceea ce pare destul de dubios. Florin obişnuieşte să o pupe pe gură pe Betty şi nu o dată, ci de mai multe ori. A făcut acest gest şi în direct, pe posturile de televiziune, dar şi în seara aniversării lui Betty, în faţa tuturor invitaţilor. (I.G.)

 

blank