Showbiz, Stiri

Incredibil! Există cineva din România care nu a auzit de Andreea Mantea

Senatorul Bădălău: „Habar n-am cine e Mantea. E cântăreaţă? Ce face?”

andreea_mantea_13_6d64b819c7_eadb8413bc

Iată că există oameni pe lumea asta – sau cel puţin pe bucata asta de pământ – care nu au auzit încă de Andreea Mantea!

Cu o relaţie de numai două luni cu Gabi Bădălău, Andreea Mantea spune că trăieşte o poveste de dragoste frumoasă şi serioasă cu acesta. De cealaltă parte, senatorul Bădălău, tatăl lui Gabi, susţine că nu o cunoaşte pe brunetă şi nici nu are de gând.

Nicolae Bădălău susţine că fiul lui a avut atâtea femei încât nici nu-şi doreşte să-i cunoască iubita. „Gabi stă de cinci ani la Bucureşti, are afacerile lui, nu e lângă mine să ştiu cu cine umblă. Nu mi-a povestit de nicio iubită, nu ştiu nimic. La câte a avut el, crezi că îmi spune de fiecare în parte? Habar n-am cine e Mantea. E cântăreaţă? Ce face? Nu ştiu cum arată, habar n-am cine e fata asta! Nu o cunosc şi nici nu am timp să o cunosc”, a precizat acesta pentru „ring”.

media_138250576088195900

Referitor la nuntă, Nicolae Bădălău a recunoscut că nu-şi mai face planuri cu fiul lui deoarece a avut multe „viitoare”. „Gabi are 26 de ani, nu cred că are în cap să se căsătorească. Dar, când o să aleagă şi o să mi-o prezinte, nu am eu treabă. E alegerea lui şi nu mă bag. Aşa mi s-a zis şi de aia de la Moldova (n.r. – Ramona Gabor), că se însoară şi… Ăsta a avut multe viitoare! (Râde.) Nu ştiu ce relaţie are el cu fata asta, nu ştiu dacă e aventură sau ce e”, a încheiat senatorul.

De două luni, Andreea Mantea şi Gabi Bădălău formează un cuplu, însă fantoma trecutului alături de Ştefan continuă să nu-i de-a pace brunetei.

Invitată, săptămâna trecută, în emisiunea „La Măruţă”, Andreea a vorbit foarte puţin despre noua sa dragoste, cu Gabi Bădălău şi chiar a evitat să îi transmită acestuia un mesaj de suflet, la aniversare a două luni de relaţie, însă părea că nu se mai poate opri din a vorbi despre fosta iubire.

mantea_26_3ce7106e09

Astfel, Andreea a mărturisit, din nou, că dintre toţi bărbaţii care au cerut-o de soţie, Ştefan Stan este cel căruia i-a spus „Da”. „Chiar am vrut să plec cu el la drumul ăsta. Mă vedeam îmbătrânind alături de el. Dar nu am putut să trec peste. Am crezut că pot, dar m-am minţit”, a spus ea, făcând astfel referire la infidelităţile lui Ştefan Stan.

 

blank