Social, Stiri

Incredibil! Doar in Romania poti sa mori cu doctorul la cap

Incredibil! Doar in Romania poti sa mori cu doctorul la cap
Un pacient a murit dupa ce a fost plimbat de cinci ori intre doua spitale
 

blank

In Galati exista o serie de anchete pe rol din partea institutiilor abilitate in privinta decesului unui barbat in varsta de 41 de ani. Acesta a fost plimbat ca o minge de ping-pong intre doua spitale, ca intr-un final acesta sa moara in ambulanta.

Un barbat din Galati in varsta de 41 de ani a murit la scurt timp dupa ce a fost plimbat de doctori de la un spital la altul. Plimbat ca o bucata de carne nesemnificativa de catre doctori, barbatul a murit intr-un final in ambulanta. Pentru aceasta plimbare mortala medicii din ambele spitale vor fi nevoiti sa dea declaratii privind moartea barbatului deoarece Colegiul medicilor, Directia de Sanatate Publica si Politia au demarat anchete in acest sens.

„Ce este tragic este ca o persoana si-a pierdut viata, in conditiile in care poate exista o sansa daca se facea tot ce este posibil din punct de vedere medical”, a declarat Valentin Boldea, director DSP Galati. Fiind implicate mai multe institutii, fiecare doreste sa efectueze anchete in acest sens deoarece cazul este cu totul revoltator si inadmisbil ca doctorii sa fie cu totul nepasatori : „In cauza s-a intocmit un dosar penal pentru moarte suspecta. La finalul cercetarilor, dosarul va fi inaintat Parchetului pentru solutiile legale”, a declarat acesta. 


Din pacate moartea domnului Lazarescu se intampla in majoritatea spitalelor si cu totii putem sa dam de doctori indiferenti care sa ne puna  viata in pericol, contrar juramantului depus de acestia pentru a-si pune la dispozitie cunostintele pentru a salva vieti.

Sotia barbatului a declarat ca in seara in care i s-a facut rau si au ajuns la spital nimeni nu s-a uitat la el corepunzator si ca doctorii l-au tratat superficial. I s-a luat tensiunea si i s-a facut doar un EKG, ulterior a murit de infarct in ambulanta. Familia nu isi pune sperante in rezolvarea acestei situatii foarte curand mentionand ca nu putem lupta cu sistemul.

blank