Featured, Medical

Incredibil, dar poţi muri şi în spital, la scurt timp după ce te-ai simţit bine

Caz teribil în Prahova. O tânără de 28 de ani, însărcinată în 9 luni, a murit după ce a fost trimisă acasă, spital susținând în prezent că pacienta nu avea probleme.

Spitalul Ploiești spune despre tânăra de 28 de ani însărcinată care a murit că a fost la  spital pentru un control de rutină și nu s-a impus internarea pentru că nu avea probleme. Femeia era însărcinată în 9 luni când a ajuns la spital.

 

Potrivit unui comunicat al Spitalului de Obstretică Ginecologie Ploiești transmis, joi, la solicitarea Mediafax, pe toata perioada șederii în spital, femeia a prezentat o stare generală bună și nu a acuzat nicio altă simptomatologie.

„Am identificat o pacientă de 28 de ani din comuna Ariceștii Rahtivani care s-a prezentat la spital miercuri dimineață, însărcinată în 9 luni. Pacienta s-a prezentat la un control de rutină pentru această perioadă a sarcinii (monitorizare), efectuându-se ecografie și test nonstress, evaluându-se starea mamei și a fătului, prognosticul de naștere fără să se impună spitalizarea continuă. Pe toata perioada șederii în spital, pacienta a prezentat o stare generală bună, a colaborat cu personalul medical, fără să acuze nicio altă simptomatologie. Investigațiile au fost efectuate în regim de spitalizare de zi”, se arată în comunicat.

Reprezentanții spitalului din Ploiești susțin, de asemenea, că femeia a fost monitorizată pe perioada sarcinii și nu avea probleme.

Tânăra de 28 de ani a murit în localitatea Ariceștii Rahtivani, în ziua în care a fost externată din spitalul.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

 

 

blank