Caz teribil în Prahova. O tânără de 28 de ani, însărcinată în 9 luni, a murit după ce a fost trimisă acasă, spital susținând în prezent că pacienta nu avea probleme.

Spitalul Ploiești spune despre tânăra de 28 de ani însărcinată care a murit că a fost la  spital pentru un control de rutină și nu s-a impus internarea pentru că nu avea probleme. Femeia era însărcinată în 9 luni când a ajuns la spital.

 

Potrivit unui comunicat al Spitalului de Obstretică Ginecologie Ploiești transmis, joi, la solicitarea Mediafax, pe toata perioada șederii în spital, femeia a prezentat o stare generală bună și nu a acuzat nicio altă simptomatologie.

„Am identificat o pacientă de 28 de ani din comuna Ariceștii Rahtivani care s-a prezentat la spital miercuri dimineață, însărcinată în 9 luni. Pacienta s-a prezentat la un control de rutină pentru această perioadă a sarcinii (monitorizare), efectuându-se ecografie și test nonstress, evaluându-se starea mamei și a fătului, prognosticul de naștere fără să se impună spitalizarea continuă. Pe toata perioada șederii în spital, pacienta a prezentat o stare generală bună, a colaborat cu personalul medical, fără să acuze nicio altă simptomatologie. Investigațiile au fost efectuate în regim de spitalizare de zi”, se arată în comunicat.

Citeste si...
Incredibil! O tânară cu HIV a fost exploatată sexual, sub amenintari groaznice

Reprezentanții spitalului din Ploiești susțin, de asemenea, că femeia a fost monitorizată pe perioada sarcinii și nu avea probleme.

Tânăra de 28 de ani a murit în localitatea Ariceștii Rahtivani, în ziua în care a fost externată din spitalul.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.